mine 5 tips til sunnere hår

jeg har ganske så slitt hår siden at jeg strittet det hver dag før sommeren, men så prøvde jeg å slutte, og da gikk jeg med strikk hver dag litt før sommerferien og i begynelsen av sommerferien, men så prøvde jeg å slutte med det. grunnen til det er fordi man får slitt hår om man går med strikk i håret å. 

og jeg har mindre slitt hår nå enn det jeg hadde før sommeren. så jeg skal dele det jeg pleier å gjøre med mitt hår, håper dere liker det! eller at det funker for dere som det funket på meg!♥

1. klitt tuppene
før du skal "begynne" "prosjektet" om å få mindre slitt hår, burde du klippe de slitte tuppene. det funker og du får mindre slitt hår med en gang + håret ditt ser mye sunnere ut.

2. bruk rigtik shampoo og balsam
bruk en shampoo og balsam for slitt og skadet hår. nesten alle hårmerker" selger  shampoo og balsam for slitt og skadet hår. du kan f.eks. bruke sunsilk sin eller define sin. jeg har bruk begge, og begge lukter godt og funker bra.

3. hårkur
bruk en hårkur for slitt og skadet hår 1-2 ganger i uken. ta først i shampoo og balsam, så håndkletørker du håret ditt, ikke sånn at det er helt tørt, men sånn at det er litt fuktig, så tar du i hårkuren, venter så lenge som du skal og skyller den ut. det fins mange forskjellige hårkurer for slitt og skadet hår, du kan f.eks. kjøpe sånn engangsbruk tinger, eller en boks med hårkur oppi som du kan ha en stund. jeg bruker oriflame sin, men det er sånn som mamma har bestilt. du får kjøpt hårkurer på de fleste dagligvare butikker og på butikker de selger sminke i.

4. ikke gre håret når det er vått
etter at du har dusjet og håret er vått skal du ikke gre gjennom håret med en kam eller hårbørste eller whatever. siden det sliter også på håret. derfor er det bare til å bruke hendene til å liksom gre gjennom det, og så vente til det er tørt og så gre det med en kam eller hårbørste, etc.

5. ikke bruk strittetanger, krølltanger, bølgetanger osv.
det sliter sykt på håret, men om du skal bruke det eller du skal noe spesielt, bruk varmebeskyttende! da sliter det mindre på håret og det tar lenge tid før håret blir sånn utrolig slitt. jeg bruker alltid varmebeskyttende når jeg stritter, bølger eller krøller håret. jeg har bare prøvd 2 forskjellige, og det er got2be - guardian angel og syoss heath protect. begge funker bra og de er ikke sånn altfor dyre. 


stritt, vanlig, vanlig, krøller

hva syntes du om tipsene?? hva kledde jeg best??
plis ikke kom med dårlige kommentarer om at jeg gjør noe galt eller feil elns, for dette funker på mitt hår.

4 kommentarer

Vivian

31.07.2011 kl.18:41

veldig hjelpsomt :) thanks (Y)

Malin Nordin

31.07.2011 kl.21:19

Synes du kler alle eg :)) <3

Sophie

31.07.2011 kl.21:54

Stritt ^^

Renate -

01.08.2011 kl.13:32

stritt

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits