min bestevenn.

de fleste har en venn de stoler mest på av alle vennen sine, altså en  allerbestevenn. og min allerbestevenn heter da Aina Skar. hun er den aller beste. 

jeg kan si alt til hun og jeg stoler uendelig mye på henne. hun holder på hemeligheter, og vi er så og si helt like. vi har samme klesstil, humor, interesser(utenom riding da) og så mye mer. 

vi ler alltid og har det alltid gøy når vi er sammen, og vi krangler aldri. vi er også så snille med hverandre at vi sier stygge ting til hverandre, hvor søtt er ikke det? hahah, neida, men vi begge vet at begge bare kødder da. for det er sånn vi begge er♥ vi er med hverandre 25/7, kødder ikke engang + vi går i samme klasse. noe som ikke er så lurt siden vi bare maser uansett hvor vi begge sitter i klasserommet. vi får ikke lov å jobbe sammen fordi vi maser så mye, hahha, ikke gøyt. 

før måtte vi sitte i hver vårt hjørne av klasserommet. jeg satt helt nede i kroken bakerst, og aina satt på andre siden helt framme i kroken der. men det fikk ikke oss til å slutte å snakke, hahaa♥

men meg og Aina finner alltid på noe å gjøre, selvom det er den kjedeligste dagen ever klarer vi å finne på noe gøy. og vi finner alltid på noe å snakke om, uansett om vi har snakket om alt, finner vi på noe. og vi har alltid sykaste latterkrampene. elsker det!

vi finner på de mest randome ting som oftes. en gang skulle vi teste brannstigen til Aina og de, det endte med at Aina nesten knakk skulderen og et utelys + syk latterkick, og litt kjeft, heheh. en annen gang skulle vi slåss og det endte med en ripette iPhone, en pc som datt i bakken og spytt i trynet på oss begge. hhaha, vi har jo ikke bare ting som har gått galt, vi har jo også alle shopping stundene våres, aller overnattingene og døyningene, + masse andre fine og koselige minner!♥


er så utrolig heldig som har en som deg, Aina! kunne ikke fått noe bedre enn deg! elsker deg, verdensbeste♥

hva heter bestevennen din??

3 kommentarer

aina skar

07.01.2012 kl.17:37

åe vennen! elsker deg uendelig mye! du e best <3<3

Kinga

07.01.2012 kl.18:26

hah, dere er helt syk i hode!

søtinger <3

Sophie

07.01.2012 kl.22:49

dere er så skjønne ! <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits