straks sykehus.

oki. så grunnen til at jeg ikke kunne være syk til i dag, er fordi jeg skal operere i morgen, og de ligger meg ikke i narkose visst jeg er tett i nesen, og operasjonen har allerede vært flyttet en gang, og det gidder jeg ikke igjen.

men er heldigvis friskere nå og ikke fult så tett i nesen. og det er i morgen jeg skal operere. jeg skal operer hjerte for de som ikke visste det, siden jeg har en slags hjertefeil, eller jeg har hjerterytmeforstyrrelser. som i morgen skal vekk! endelig♥

fikk heller ikke sove i natt siden jeg gruet meg sånn, men mest til å ta blodprøver og ta inn sånn veneflo(om det er det det heter). men ja. siden jeg skal jo i narkose og da kjenner jeg ingenting under operasjonen, men er jo våken når jeg skal ta blodprøver og inn veneflo. 

får vel bare ta det med et smil og være positiv. har nå levd med hjerterytmeforstyrrelser i over 2år nå, men har ikke sagt det til noen, hahah, smart av meg må jeg si..også vet jeg ikke helt om det blir noe blogging før jeg kommer hjem igjen, siden jeg vet ikke om det er nett der.. men tror jeg skal ta med meg pcen sånn at jeg vertfall kan sjekke. for da blir det sikkert noe blogging, hahah, kanskje jeg tar noen creepy sykehusbilder? hahah, neida. kommer sikkert noen, men ikke sånn masse blod osv.

noe du lurer på??  ønske meg lykketil??

6 kommentarer

Camilla

09.01.2012 kl.12:14

Håper alt vil gå bra med deg i morgen silje <3 jeg kommer å besøker deg :)

andrine - kommenterer tilbake!

09.01.2012 kl.14:55

lykke til, det kommer til å gå bra ;) og bare drit i den kommentaren lengre oppe fra en anonym! eg e bselutt ikke enig med h*n <3
lykke til da! :)

09.01.2012 kl.17:12

Lykke til :-)

kristin<3

09.01.2012 kl.18:28

Lykke til, håper det går bra! <3 <3

Sophie

10.01.2012 kl.13:54

lykke til! <3 håper det går bra! :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits