[ hverdag ]

god påske.

applaus til meg for å faktisk ha stått opp før klokken har passert 2.. men nok om det, i dag e jo det påske og da har vel vi alle fått påskeegg? det har vertfall jeg(mitt tredje..) men dette er definitivt det beste, mm♥noen andre som har fått påske egget sitt??

skal spise meg feit nå.

har hatt en døds koselig dag! har fikset litt på rommet, fått opp noe speil og ryddet masse ogsånt. også litt over halv syv tok jeg bussen til byn sammen med Joakim og Ruben, og litt etterpå kom Aina. så var vi på kino å så American Pie - Reunion, døds gøy film og døds morsom også, var ikke ofte hele salen ikke lo, hhaah :-D


converse powahh


ruben klarte å tryne over den lille kanten baklengs, hahah.


åsså glade.


tnååw.

også nå så har jeg tenkt å spise 2 av påske eggene mine, får et til av mamma og pappa da, heheh, men nå skal jeg feite meg opp, høre på musikk og ikke sove i natt, tehe♥


naaaam!

har du sett American Pie-Reunion??  har du fått noe påske egg til nå??

snart ferdig.

woho, vet jeg suger til å blogge, men det får bare være. 
og forresten så er jeg snart ferdig med rommet(#glad) må bare få hengt opp noe hyller og speil, satt på plass noe pynteting og lys, også få ryddet gulvet ogsånt. gleder meg sånn til det blir helt ferdig♥


likte bilde, heheh.

gleder du deg til å se rommet mitt?? hva syntes du om bildet??

malermester.

har malt rommet i hele dag, og er endelig ferdig, det blir døds fint! gleder meg til å få alt opp og alt ferdig, blir kjempe fint tror jeg :-D
burde bli maler, hohoh.

vil du se resultat av rommet mitt når det e helt ferdig??

blå himmel og sol ute,

mens jeg må være inne å rydde rommet siden jeg skal 'pusse det opp'. skal male det og hive ut skapet mitt og litt sånne andre ting, kommer KANSKJE en før og etter video, men nå har jeg liksom heve ut tven min, så blir ikke det samme, men kan se hva jeg får til :-)også har vi forresten påskeferie nå, herlig! så blir vel til at jeg går uten sminke, ufikset hår og i slaske klær hele ferien, og det eneste jeg kommer til å gjøre er å være med venner, sove, slaske og fikse på rommet mitt, skal kanskje opp på fjellet på ski med Aina og de, må bare snakke med Aina, visst ikke drar sikkert bare meg og hun opp♥


vanskelig å smile mot solen, hahaha.

har du påskeferie?? hva syntes du om bildene??

bilder fra konkurransen.

var utrolig koselig hos Celine i natt sammen med Susanne, og det var utrolig koselig på vårballet også. ble forresten kåret til kronprinsesse denne gangen å, sykt søtt!♥

også var jeg jo på turn konkurransen, og det var utrolig gøy! hadde jo med meg kameraet så ble en del bilder må jeg si. så her kommer de beste:


laget som var på konkurransen ♥

ble ikke så mange bilder jeg la ut, hahah, men er ikke like gøyt å se på bilder som det er å se på videoer, og jeg tok ikke så mange videoer, menmen.

hva sport går du på?? hva syntes du om bildene??

herlig.

omg som jeg elsker været her i Bergen for tiden! er sykt fint, solen skinner og det er faktisk varmt! nå straks skal jeg ned å ta sol og litt sånt, også senere skal jeg på vårball og etter vårballet skal meg og Susanne sove hos Celine.

i morgen blir det å dra til Sandslihallen for turn konkurranse, dessverre kan ikke jeg være med siden jeg klarte å få en vridning i kneet under treningen på tirsdag, så nå går jeg altså på krykker.. skulle egentlig være med, men så skjedde jo dette, fint liv. 
♥♥♥♥

er det fint vær der du bor??  

nattcup.

vil bare si sorry for at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene, har ikke hatt noe å blogge om, eller jo, men har ikke hatt bilder.

i dag kom jeg opp til Aina litt etter jeg hadde stått opp og kledd på meg og sånt, også fikset vi oss også ble vi kjørt ned på butikken for å møte en som heter Joel. så gikk vi bort på nattcup men det sugde så vi gikk opp til Aina for at hun skulle bytte klær, for så å gå ned igjen på nattcup. men da var det litt gøyere så vi var der til tolv. var sykt koselig å hilse og snakke med masse folk! i got some new friends today, hahahah. 


vi holdte på å sminke oss ja..


var på badet med Aina i 45 min ca, og lillesøsteren har allerede funnet kameraet og tatt noen fine selvdigger bilder av seg selv.

har du vært på nattcup i det siste??

home sweet home.

nå har jeg da kommet hjem igjen, ville ikke dra, var så koselig der! menmen, skolen begynner jo igjen i morgen og jeg gleder meg til å se igjen de fleste av vennene mine♥

har hatt det helt herlig i Førde sammen med bestejenten min! vi har led dutrolig mye, snakket masse, shoppet, og kost oss utrolig mye! også har vi ikke sovet i det hele tatt neste, har jo vært morning når vi har lagt oss, typisk oss, angrer alltid dagen etterpå, men er koselig! 

men skal ikke skrive så mye, så får dere heller noen bilder :-D


ah, herlig! sanver Førde allerede..

syntes om bildene??

atm.

akkurat nå sitter jeg på bussen til Førde sammen med Aina, og her skal vi sitte i 4 timer.. woho, bra vi har internett da♥ det vi skal i Førde er å besøke farmor og farfar, også skal jo vi selvfølgelig shoppe og kose oss masse! gleder meg utrolig mye til å komme frem. 


//gammelt bilde.

er utrolig nok ikke trøtt ettersom Aina sov hos meg i natt og vi la oss halv syc, ble vekket åtte, og stod opp halv ni.. litt lite søvn men det får holde, heheh, får nok masse søvn på bussen når pcen tar slutt for strøm(gruer meg til det!).

skal også selvfølgelig blogge når vi er hos farmor og farfar siden de har jo selvfølgelig internett, så blir enten mange innlegg om hvor koselig vi har det, eller så blir det få innlegg fordi jeg koser meg for mye til å tenke på blogging, hahaha :-D

har du vært i Førde før??

go' morning.

stod opp for ganske lenge siden men lå bare å strakk meg i sengen. så gikk jeg ned til et tomt hus å lagde frokost. herlig!♥ så nå sitter jeg å ser på tv, og spiser herlig frokost!


ristet brød med brunost og jordbær te♥

hva skal du i dag??

home alone.

fra i går til i dag sov Susanne hos meg, og vi var alene hjemme, sykt kos. siden mamma, pappa og Christian er vekke så vi passet Turbo da. 
vi har kost oss masse, vi har spist taco, is kake ting, chips&dipp, masse brus, sett på masse forskjellige filmer, var våken til syv halv åtte i morges og stod opp sånn elleve, hahah♥ og vært på turer med Turbo, og jeg bare sier det; på disse 2 dagene har jeg ryddet og vasket mer enn det jeg har gjort i hele mitt liv sikkert, hhaha.Susanne måtte uheldigvis gå litt etter 2 siden hun skulle på jobb klokken tre, menmen. hun fikk meg nå ut på tur med Turbo siden jeg absolutt måtte følge henne, hahah. jaja, nå skal jeg ta meg en dusj, ta hårkur&ansiktsmaske og bare chille med is, chips&dipp :-D

senere blir det vel ned på brun og blid å ta sol en halvtimes tid, for så å sikkert være med noen. 

hva har du gjort i helgen??  hva skal du i dag??

syk.

har ikke følt for å blogge i dag siden jeg har vært syk, og i går hadde jeg ikke tid til å blogge siden jeg stod opp kvart over åtte, kom forseint til skolen, og gikk på trening rett etter skolen(kom hjem halv ni). så ja.

i dag har jeg vært syk som sagt, så jeg har bare lagt i sofaen å sovet og vært på pcen, og sett litt på tv. har hatt døds ondt i hodet, kvalm, ondt i halsen, 40 i feber og ondt i hele kroppen. hater å være syk, omg, kan ikke beskrive hvor mye jeg hater å være syk. 


har levd på dette i hele dag ja..

har du vært syk i det siste??

it feels like spring.

sykt herlig dag! eller sånn halveis, er sykt herlig vær med ikke kald vind og masse herlig sol! også hadde vi kort skole dag i dag, og jeg har vært å tatt sol i sånn en halv time, herlig!♥


roosaa

senere skal jeg kanskje på turn om jeg orker(gidder) hahaha. men er sykt sliten og trøtt, hadde faktisk gym i dag, hahah, sykt lenge siden, har savnet det faktisk.


godt vann!

hva skal du i dag??  er det fint vær der du bor??

fastelaven.

i dag var det jo fastelaven eller hva det heter. og i dag har jeg vært med Silje M å tatt bilder, også senere når Silje hadde gått spiste jeg fastelavensboller, også etter det var jeg litt med Aina♥ har vært en koselig dag asso. 


fineste siljen min!


meg å silje


astelavens bollaaaar.


meg.

hva syntes du om bildene??  har du spist fastelavens boller i dag??

//18 februar

atm er jeg hos Markus og senere skal jeg i bursdag til Vilde. skal gjøre meg klar her hos Markus så blir ikke noe mer blogging før sånn halv tolv i kveld.
gleder meg masse til besøket til Vilde og skal jo selvfølgelig ha med meg kameraet så blir bilder senere :-D


//bilde fra torsdag. null sminke, ser sånn ut atm uansett så.

hva skal du i dag??

skidag.

i dag var det skidag med 9ende trinn. sykt kos og dritt gøy! stod på slalåm for så og si første gang i dag(har stått pittelitt for sånn 2-3 år siden i en dritt liten bakke). men ja, det var slalåm jeg stod på også tok jeg den siste bussen hjem. 

har bare lyst å stå mer på ski atm, hahah :-D selvom jeg først ikke turte å stå ned bakken, og jeg holdte på å begynne å grine, bare hoppet jeg ut i det å gjorde det, også var det ikke så skummelt likevel. også etter en stund skulle vi liksom opp i sånt døds stort trekk, men hallo, som om jeg turte det! så meg og Susanne gikk å stod litt i den litt mindre bakken, så tok vi stolheisen opp i den dritt store bakken og stod ned!♥

også kom Aina på veien ned, og hun klarte å knekke kneet til en svensk gutt(mest sannsynlig) såe vi bare stod litt sakte ned etter det for så at meg, Aina, Sebastian og Torgeir gikk inn i varmestuen og spiste og slappet av å sånt. forså å ta stolheisen opp igjen i det store trekket å stå fort ned! og jeg er sykt stolt over meg selv som bare trynte 2 ganger ned den siste gangen meg, Aina, Sebastian og Torgeir stod ned det store trekket! :-D og for dere som lurer på hvordan Aina klarte å knekke kneet på han svenske gutten, så får dere forklaringen her: det var sånn at Aina skulle kjøre på sånn drop, også bak det dropet hun kjørte på var det et litt større drop som hun ikke så, også fikk hun så stor fart når hun landet og hun falt bakpå skiene og klarte ikke reise seg igjen, så hun kræsjet inn i en svensk gutt, og da skjedde det at hun kjørte inn i kneet hans, også falt han oppå hun, også fikk Aina hjelmen hans i hodet(aina stod uten hjelm) også fikk hun ondt i hodet og et stort skrap på haken + hun klarer nesten ikke spise eller snakke osv. så ja.
og det var så skjønt siden han svenske gutten spurte om det var Aina som kjørte på han, så sa Aina ja, og unnskyld og sånt, så sa han "går det bra med deg?" og det var sykt skjønt siden det egentlig var han som fikk mest vondt. men det var jo ikke med vilje da :-) vi var forresten i Eikedalen og ja, jeg trynte ganske mange ganger og jeg mast skiene en del ganger. men så har jeg jo så herlige venner som oppmuntrer meg og som hjelper meg med å ta skiene mine opp igjen eller hente de eller noe sånt. herligere venner enn mine venner finner du ikke!♥

har du vært på skidag med skolen/trinnet ditt??  hva står du på??

trening.

har kun sovet og trent i dag. har egentlig vært ganske avslappende. sov til sånn to-tre før jeg våknet og gjorde meg klar og pakketn en bag med treningsklær, flaske, sminke, håndkle og sko, så gikk jeg ned på Sprek og Blid å trente.

trente mage, armer, ben og egentlig alt siden jeg jogget også. trente bare sånn en time eller litt under en time siden det stengte klokken fem i dag. men var sykt deilig å trene! lenge siden, er så slapp for tiden trener ikke turn engang :-o


♥lovelove

har du trent i det siste?? blir du glad av å trene??

overnatting.

skal sove hos Amalie i natt, sykt lenge siden jeg har vært med hun, så det er sykt koselig! var med hun og Michelle på sartor i dag, sykt kos! og nå skal meg og Amalie bare slaske foran tven og spise chips og brus♥


meg og Amalie, gotta love web kvalitet♥

innkjøpet kommer kanskje senere, når jeg gidder å ta bilder og i det hele tatt finne frem kameraet, heheh. nå skal vi se film og kose oss, vet ikke hvilken film, men det finner vi sikkert ut! :-D


amalie som stresser med å få på sånn speil beskyttelse til iPhonen, hahah♥

hva har du gjort i dag??  har du/er du på overnatting??

let's sleep forever.


hahaha, sånt skjer når jeg kjeder meg. det er vertfall sånn jeg sover til vanlig(ligger altså på magen).

i dag skal jeg ikke så mye, men forsatt litt. skal på tur med Turbo, ned å trene på Sprek og blid og på nattåpent på Sartor. kommer vel sikkert innkjøp senere, og sikkert noe bilder om jeg tar noen. 

sover du i samme stilling??(hahaha)  hva skal du i dag??

altfor kaldt.

får ikke blogget så mye siden netter vårt hjemme er klikket og det er stress å blogge fra iPhone. derfor får dere bare vente til jeg får fikset nettet hjemme før det blir skikkelig blogging.

også er det så sykt kaldt ute, og da blir jeg skikkelig trøtt og slapp, spesielt siden jeg må gå med så sykt mye klær for ikke å fryse..

blir du trøtt og slapp når det er kaldt ute??
(arkiv bilder i innlegget forresten)

party all night long.

var på vinter party på skolen i går. var litt kos selvom det kom litt lite folk, og det ikke var sånn insane bra musikk, men vi danset og snakket og lo masse, så det var kos♥ ble også tatt en del bilder der, men de kommer ikke ut på bloggen før de blir lagt ut på facebook.


ikke redigert i det hele tatt nei.

i natt så sov forresten Aina hos meg, så jeg orket ikke å blogge. vi la oss sånn seks syv i morges og stod opp tolv eller noe sånt. 
og i dag har jeg ikke strittet håret, noe som gjør at krøllene mine kommer frem.. det vises ikke så godt på bilde under siden jeg har alt håret på den ene siden, menmen. har masse korketrekkere til vanlig.


sorry dårlige bilder, de er tatt med iPhone siden jeg ikker orket å gå opp å hente kameraet. så ble iPhone bilder :)

har du naturlige krøller/fall??  hva skal du i dag??

bursdags bilder.

var utrolig koselig i bursdagen til Tonje. vi spiste taco, iskake, chips, snop, dipp, masse brus, miffins osv. danset, lo, hørte på musikk og hadde det super kjekt, eller jeg hadde det vertfall super kjekt♥ hadde jo med kameraet, så ble tatt noen bilder.


herligste bursdagsbarnet!


er jo selvfølgelig mange andre bilder, og det var jo flere i besøket, men orker ikke redigere alle + jeg liker ikke å ha altfor mange bilder i innleggene mine.. føler det blir for mye da.

hva syntes du om bildene??

herlig.

i dag har jeg gjort en del. har vært på skolen, vært på tur med Turbo, vært å trent de småe turnerene og jeg har vært å trent selv på Sprek og blid. føler meg skikkelig sporty, og det var skikkelig herlig å trene i dag! ble nesten ikke sliten, noe som var sykt deilig!♥

også skal jeg nyte denne skålen med druer og vanilje kesam. elsk! og jeg har chips da, kan jo ikke bare være sunn.

liker du vanilje kesam og druer??  trent i dag??

sleepover.

har ikke hatt tid til å blogge i dag siden jeg har vært opptatt i hele dag. var ute fra sånn ett til fem, så dro jeg til kirken seks siden skulle på T15 - Onside. man kunne velge mellom dans, idrett og kor eller noe sånt og jeg valgte dans, og det fikk jeg.

det var ganske kos dien vi lagde nesten hele dansen selv og sånt. også når klokken var sånn elleve så gikk vi ned på Landro Skole for vi skulle på disco eller noe sånt. det var ganske slapt egentlig, så meg og Malin bare satt å snakket og sånt♥


elise og meg


meg og aina

hva har du gjort i dag??  har du eller skal du på overnatting i helgen??

chille time.

ah, endelig helg! denne skoledagen har vært ganske chill. fikk sitte med Aina, vi så film, Romeo and Julie, verdens søteste film! og vi fikk karakterkortet. som jeg ikke egentlig var så fornøyd med, fikk 2 5ere som jeg er kjempe fornøyd med da :-)


fant også kosetøfflene mine igjen, så sitter her i joggebukse og kosetøffler♥

hvordan har din dag vært??

give your heart to someone you love.

beklager for at jeg ikke har blogget, har ikke orket og har ikke hatt noe å blogge om. og tusen takk til alle som kommenterte innlegget under♥


i dag har jeg ikke gjort stort. var utrolig slapp på skolen og har nesten bare sovet gjennom hele skoledagen, brukte opp all strømmen på iPhonen på 3 timer(hadde 86% når jeg dro til skolen) fordi jeg hørte så mye på musikk. etter skolen var jeg litt med Aina, også dro jeg å trente de småe troppturnerene. også bare tok jeg å jogget hjem fra Poleide. sykt lenge siden jeg har trent nå på grunn av operasjonen osv. også får jeg jo ikke lov å trene turn, så. var litt ute av trening, men har forsatt kondis da. så det var utrolig deilig! gleder meg sykt til å kunne trene for fult igjen! :D
(bildet er forresten ganske randomt siden jeg ikke har tatt noe bilder i løpet av dagen, og ringen var ganske fin) 

hva syntes du om bildet??

vondt.

har vondt i hele kroppen nå. kjenner jeg virkelig er ute av form, og at jeg virkelig ikke har trent i julen. men gleder meg til å begynne for fult. var skikkelig koselig på trening, og vi trente kjempe masse og tøyet og lo osv. har vær en kjekk, men hard trening. 
var forresten turn trening jeg var på.

føler du deg ute av form?? spist masse i julen sånn som meg??

turn.

skal straks på turn, mp bare spise litt først. gleder meg så sykt til å begynne å trene igjen, er sykt lenge siden. og dette året skal jeg gokusere sykt på turn og trening! for jeg vil jo bli god osv.♥
oi, så fine bilder.

liker du å trene?? hva sport går du på??

min nyttårsaften.

har ikke orket å blogge før nå, også har jeg måttet redigere bildene osv. men her kommer da hvordan min nyttårsaften var. 

meg, mamma, pappa og Christian spiste først god mat(pinnekjøtt!!) og dessert(iskake) her hjemme. og når klokken var sånn ni gikk vi opp til Aina og de. men meg og Aina måtte rett ned til meg igjen for å hente noe brød og mobilen min. vi gikk i pumps i nedoverbakke og vi hadde helt latterkick, så det endte opp med at vi gikk barfot istede, hahahha♥

når vi kom opp igjen til Aina var vi litt på pcen, skjøt opp noe sånne små rakketter som jeg hadde, vi hadde helt latterkick der å. så gikk vi inn igjen å var litt på pcen og så på tv osv. for så å gå ut igjen å fyre opp store fyrverkerier, si godt nyttår til masse folk og kose oss med stjerneskudd. men så gadd vi ikke mer så vi gikk inn igjen å spiste chips, fruktsalat, tv og pc. og mer latterkick! hahah♥ 


// alle bildene er tatt av meg med canon eos 550d + ef 18-55mm

hva syntes du om bildene??  koste du deg på nyttårsaften??

kose dag.

klokken tolv i dag ringte Aina meg å sa at jeg måtte begynne å gjøre meg klar, siden vi skulle til byn på kino klokken fire. men vi skulle først innom farmoren til Aina og Elise, så da ble jeg hentet av de hjemme hos meg sånn ett eller noe sånt, så da var vi der en stund, før vi dro til byn.

vi visste ikke hva film vi skulle se som gikk klokken fire, men den eneste filmen vi ville se var Alvin og gjengen 3, men så var det utsolgt. så da kjøpte vi billetter til New years eve, så gikk vi på mc donalds. men så kom Benjamin og Cato, og de ville ikke se den filmen vi hadde kjøot billetter til, så vi byttet billettene til Are Riddere siden den ville Benny og Cato også se.

filmen var ganske så mye blod i, men det var insane tidig og ganske så sløv. men det var nå koselig da!♥ så tok vi halv ni bussen hjem. og atm er jeg hos Aina siden jeg skal sove her, koselig!

 et ganske dårlig bilde, siden det er tatt med iphonen min, og det er kopiert fra face siden det ikke gikk an å laste opp bilder.

har du sett arme riddere??

long time, no see.

føler jeg ikke har blogget på en stund, men føler liksom ikke for deg for tiden. det er så mye som skjer, men samtidig så lite som skjer, jeg har nesten ikke med meg kameraet noen steder lengre, og det er jo juleferie osv. og det er så masse julebesøk osv.

i dag så har jeg vært i julebesøk hos tante, onkel, Jeanette og Even, var koselig. vi spiste god mat og dessert osv. hadde heller ikke med kameraet i dag, hahah♥ menmen.


// fake a smile. rundstykke. jordbær te. krøller.

hva syntes du??

photoshoot

skal straks opp til Aina å ha photoshoot med hun. så ja. 


gammelt bilde av meg og Aina♥

hva har du gjort i dag??

22.des.2011

i dag har jeg liksom ikke hatt tid til å blogge. stod opp i sånn to tiden, så spiste meg og Aina frokost(hahah, pizza&brus), så fikset vi oss og gikk på tur med Turbo, så satt vi på med faren til Aina inn på sartor sammen med Elise(lillesøsteren til Aina)

så spiste vi 4 på burger king, så gikk med og Aina alene inne på sartor for vi skulle kjøpe julegave til hverandre. så nå er jeg ferdig med julegavene til folk. også møtte vi Markus siden vi skulle være med han, så ja. halv ni tok vi bussen hjem da♥


julegave til AinaBeste♥ skal pakke din å da.

er du ferdig med julegaveshopping??

juleferie.

endelig er det juleferie. kommer til å bli masse sminkefrie dager, masse trening, masse mat, masse chilling osv. gleder meg også noe sykt til jul, bare 3 dager til, woho♥


bestevenn
her har vi orden
fineste øye på fineste bestevenn(det brune)!♥ 

det kommer bilder fra UNG 2011 senere også (: så gled dere til det. siden det var kjempe koselig og gøy å se på. 

har dere juleferie nå?? gleder du deg til bildene fra UNG 2011??

greighallen.

senere skal jeg i greighallen på sånn UNG 2011 fremvisning. jeg skal ikke opptre siden jeg ikke er på noe gruppe som skal opptre, vi har bare en video. men det blir masse fin sang, døds tøffe danser, moteshow osv. blir kjempe kos!♥ jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig!


tok meg den frihet å bølget håret i morges også, og jeg flettet luggen :D 

hva syntes du om bilde??

fiksing.

atm har jeg i hårkur, skal spise litt pizza, ta manikyr og fikse brynene mine. kanskje jeg gidder å ta ansiktsmaske også, elsker å ha sånne koselig kvelder der jeg fikser på meg selv. liksom f.eks. body scrub, fiksing av negler og bryn, forskjellige kurer for fjeset og håret osv♥
kos.

liker du sånne koselige kvelder??

new in; shorts

har liksom ikke hatt tid til bloggen i dag. dro til byn fem over åtte i dag, og kom hjem fra byn/sartor ni. 

har vært å trent noen timer i turnkassen, så gikk meg og Celine ned på Sletten senter eller noe sånt, der kjøpte vi hver vår umbro shorts mens vi ventet på Bjørn. så var vi med Bjørn i mange timer, vi var i fysak da. vi så på han skatet, så var vi inni en annen hall å turnet litt og ble kjent med masse nye folk, altfor kos♥ etter vi hadde vært i fysak turet vi ned til exhebition for så å ture inn på sartor.  også med en gang jeg kom hjem fra der, gikk jeg på tur med turbo.

har vært en koselig dag, håper det blir flere sånne dager (:


den ser ganske stor ut, men den er str 152(altså barnestr) fra sletten sport eller noe sånt


turnkassen


skatehallen i fysak

hva syntes du om bildene??

fysak 13.12.2011

var jo i fysak i hele dag med gruppen, og det var døds gøyt! tok masse baklengser, og flikkflakker, og skruer osv. omg, det er så utrolig gøyt! ble litt svett da, menmen. hadde også med kameraet i dag, og det ble tatt noen bilder og noen filmer, filmene tror jeg ikke jeg kommer til å legge ut, vi får se♥

hadde ikke tid til å blogge når jeg kom hjem fra byn, for da måtte jeg på tur med turbo, og spise, for så å dra på turn. var skikkelig koselig på turn i dag, vi hadde så masse energi, og derfor gjorde vi masse og hoppet, var bare døds kos! :D


den hvite flekken er fra speilet (;


vi var på mc donalds også :D

hva syntes du om bildene??

go'morgen

skal snart ta bussen ut til byn sammen med Preben og Tonje, og sikkert noen andre, for så å ta bybanen opp til fysak. 

grunnen til at vi skal i fysak er fordi at på skolen så har vi et prosjekt som varer i 2 uker før jul, og det heter UNG, det er utrolig kjekt og sosialt, så det er bra skolen har noe sånt i stede for alle de kjedelige leksene.

man kan velge mellom  mange forskjellige grupper som dans, fotball, idret, musikk, foto, media osv. og jeg er på dans som en sommerfugl, stikk som en bie, det er en blanding mellom free running og parkour, og det er døds gøy! vi er i fysak alle dagene, og 2 av dagene skal vi i turnkassen(onsdag og torsdag)♥ elsker det. 

haddet dans som en sommerfugl, stikk som en bie på førstevalg i år og i fjor, men kom ikke inn i fjor, det var sykt trist! menmen, ble super glad når jeg så at jeg hadde fått det i år (: men nå skal jeg fikse meg videre, så får dere ha en god dag videre :*


morgen drikken min, heheh.

har dere noe lignende prosjekt på skolen din??

juleball 2011

har nett vært på juleball og det var drit gøyt. vi danset og hoppet og spiset og drakk og holdte på å dø av varme og alt sånt. det ble også tatt masse bilder, og jeg ble kåret til årets kronprinsesse, det var døds søtt at folk stemte på meg♥

det kommer masse bilder når de blir lagt ut på facebook, for atm har jeg ingen bilder å dele med dere. eller i vertfall ikke fra ballet, men det kommer jo senere. 


♥♥♥søtt

har du vært på juleball i år?? har du blitt kåret til noe før??

vestkanten

sitter på mc donalds atm sammen med Line, Aina og Celine, vi skal på badeland med resten av troppen etterpå (:

liker du mc donalds mat??

syk x2

ja. var hjemme fra skolen i dag fordi jeg hadde ondt i hodet, tett i nesen og høres ut som en mann når jeg snakker, fint liv eller hva? så derfor får jeg heller ikke dra på trening i dag, og det er jo trist, men SKAL være frisk til i morgen, og uansett hvor syk jeg er SKAL jeg på skolen og trening. for i morgen begynner ung 2011 og vi skal på badeland med troppen min♥

og det har kommet massemasse snø her, elsker snø. eller ikke når det blir sørpette.. esj, så uggsene mine er døds våte, siden jeg måtte på tur med turbo..


fikk også sykebesøk av bestejenten min, Aina♥ vi lagde oss namme kakao, mens vi spiste pringles, kooos!

er du syk?? er det masse snø hos deg??

syk.

blææ. har blitt sånn insane forskjølet nå(hahah, følte meg gjortis akkurat der.) og jeg hater det. har vært skikkelig trøtt og slapp i hele dag, klarte ikke konsentrere meg på skolen, har sovet siden jeg kom hjem fra skolen, er helt tett i nesen, har ondt i hodet, ondt i halsen. jeg har spist masse halsdrops, drukket te, tatt masse nesedråper og tatt hodetabelett. og jeg har sotte foran peisen, men til slutt ble det for varmt så måtte flytte meg, heheh♥ 

også kan det være jeg ikke får gå på trening i morgen, fml. også må jeg bli frisk til ung 2011 og til juleballet. hardt liv. får vel leve i joggebukse, hettegenser, uggs, dunjakke og hals, mens jeg lever på halsdrops, te, nesespray og hodetabeletter (:
og endelig har snøen kommet til Sotra også!♥

snør det der du bor??  er du forkjølt??

04.des.2011

i dag har jeg ikke fått tid til å blogge faktisk, var liksom stå opp - pussetenne, kle på meg, fikse håret, sminke meg&spise frokost - dra ned i hallen på juleoppvisning - dra på sartor - skynde meg hjem å skifte til andre klær - så dra i kirken på lysmesse. ganske stressende faktisk (:


også er det andre søndag i advent, ikke lenge til jul nå♥

har du hatt en like hekstisk søndag som meg elr??

hjemme kos.

denne dagen har vært skikkelig kos. dagen min har bestått av turn, pizza spising, vært litt med Markus, hjemme spa(med kropp peling, ansiktsmaske, ansiktsrens, hårkur, shaving av legger, selvbruning og sånt) og så er jeg alene med Chrsitian nå. skal passe han siden mamma og pappa er på julebord♥ atm sitter vi å spiser chips og dipp, mens vi fyrer i peisen, elsk!
koseli sier jeg bare.

hva har du gjort i dag??

bilder fra besøket til Malin

var døds gøy i besøket. vi spiste bakte poteter med kjøttdeig og bearnais saus(elns), og cupcakes, snop, chips, dipp, julebrus og vi lekte masse gøye leker og hoppet og danset og tok helt av, eheh, men vi hadde det døds gøy og vi lo masse og tok masse bilder. er glad jeg hadde med meg kameraet allikevel♥


fine jenten min 


nydelig


en av leken var at det skulle være en tråd, og på enden av tråden skulle det henge en seigemann, også var det om å få den først opp til munnen.


døde.


og vi spilte sånn at alle hadde en lapp i pannen, også skulle vi stille spm og gjette hva som var på lappen (: 


søting


sunn mat.

hva syntes du om bildene??

lite blogging.

i dag blir det lite blgging som vanlig på onsdager. skal på skolen straks, så på trening i tre timer etter skolen så da må dere jo skjønne at det blir lite blogging. menmen, thats life. 

blir forresten ganske mye turn denne uken i og med at jeg hadde trening i går, har trening i dag, er trener i morgen, har trening på lørdag+jeg er trener på lørdag OOOG jeg har trening og juleoppvisning på søndag, og jeg skal på sånn lysmesse ting med konfen.

 


må være litt normal å.

har du mye treninger for tiden?? elr har du ikke treninger i det hele tatt??

frappuccino

har ikke orket å blogge, just sayin' 


har vært på skolen og sånn lysmesseforbredelser elns. når jeg kom hjem tok jeg en lang dusj, var våt og kald, så det var deilig. 

så nå sitter jeg her å hører på musikk og drikker min Starbucks Mocha Chocolate Flavour Frappuccino, nam♥
//dårlige bilder.

liker du starbucks??

kjedelig søndag.

omg. kjedeligste søndagen på lenge. Aina sov hos meg i natt, men hun ble hentet klokken tre elns, også har jeg kun gått rundt i huset å daffet. har laget mat og helse presentasjon om en livssykdom, har skrevet om spiseforstyrrelser

etterpå skal jeg være med Aina igjen. vil ta sol. vil bli brun. + jeg fryser. 

fineste bilde ever.

hva har du gjort i dag??

bilder fra besøket til Karoline

var jo i bursdag til Karoline i går, og det var døds koselig!  
vi snakket, så på film(the grudge), spiste taco, snop, chips, kake og muffins, danset, sang og bare koste oss. tok bilder også. vet ikke helt hva bilder som ligger innpå mitt kamerae, siden jeg bare brukte det litt, ehe.. 
//herlige folk. hadde ikke bilde av de andre som var der..

hva syntes du om bildene??

kos.

er allerede klar for sengen. sitter her i pysjbukse, t-skjorte(markus sin), uten sminke og har pusset tennene. elsker følelsen av å være ferdig FØR elleve! deilig. pleier ikke være ferdig før sånn halv ett, ehe(fucked up døgnrytme)

nå skal jeg bare chille litt på pc'en, så blir det vel litt lesing i et gammelt TOPP blad mamma fant i går og litt mobil(må sende meldinger vet dere), så kan jeg S-O-V-E, loveit♥


sovemask, topp og iPhone♥


sminkefri^^

pleier du å bruke lang tid om kveldene??

training

nå skal jeg på sprek og blid, så skal jeg opp til Aina.
det kommer outfit når jeg kommer til Aina^^

skal du trene i dag??

sorry.

sorry for at jeg ikke har blogget. har ikke gjort så mye spesielt. har hatt overnatting av Gro-Elise fra i går til i dag, var å trente i går og i dag var jeg å trente på sprek og blid(trente i 2 timer i dag, to hele timer. sykt). også har jeg vært med Aina i dag, åssånt (: har egentlig vært ute i hele dag, og i går orket jeg ikke å blogge. 

(fredag)har også vært med Susanne, vi var på nattåpent, kjøpte farsgave til pappa, og vi var på butikken å kjøpte 2 store bokser med youghurt is og så på tv :D


//gammelt bilde

hva har du gjort i det siste??

chill.

har gått med slaske klær i dag, var deilig og chill. 
skal ikke så stort i helgen. har fri i morgen, deilig. senere skal jeg på turn, elr jeg skal være trener, er trener for sånne småe, sånne 8-12 åringer elns (:


dårligste bildet ever.

hva skal du i dag da??  har du fri i morgen??

off to school

sykler snart til skolen, skal møte Aina også skal vi sykle sammen, hahah.
vi har heldigvis ikke så mange timer, har språkfag, matte(tror jeg), matpause også 2 timer gym. kort og litt gøy dag.
etter skolen skal jeg hjem, på tur med Turbo, ete også på trening. kommer en outfit også når jeg kommer hjem (: så ja, da snakkest vi etter skolen^^

styggeste og dåligste bilde ever.

hva skal du senere??

byn

nå er jeg i byn med Aina, vi har vært å shoppet^^
kommer innkjøp når jeg kommer hjem (:

vært på shopping i det siste??

sorry

unnskyld for at jeg ikke blogget i går, og jeg komemr ikke til å blogge mer i dag, elr kanskje et innlegg senere. akkurat nå er jeg på skolen, så skal jeg rett på trening etterpå. så ja (:

nå skal jeg skrive en nyhetsartikkel, så vi snakkest♥

 
min andre halvdel og meg^^

hva skjer hos dere i dag??

halloween

i dag er det halloween, og akkurat nå er jeg med Gro-Elise, koselig? vi skal se skrekkfilm, Pet Sematary, også skal vi spise pizzaruller, pepperkakedots og drikke julebrus, mm. dette kommer til å bli døds koselig! :D fineste bilde ever♥


namnam♥

hva skal du i kveld??

gratis sol ++

i hele dag har det vært gratis å ta sol på brun og blid, så da gjorde jeg det i sted. var sykt deilig, tok i 25 min og nå er jeg døds burn på ryggen, magen og bena og jeg har fått fregner på nesen^^

var også døds koselig i bursdagen til mormor♥ men nå skal jeg se the walking dead, så vi snakkes^^

har du tatt sol i dag??  skal du se the walking dead??

chill.

så var det bare å overleve de 6-7 timene på skolen, så er det offisielt helg! kjenner virkelig at jeg trenger litt pause fra skole nå. er sykt sliten og trøtt og alt. 

så i dag var det på med max chille klær, elsker det. stor hettegenser, ustrittet hår og joggebukse. lovelovelove♥
chill. 

er du klar for helg nå?? 

hater det.

hater å blogge når jeg ikke har noe bilder og når jeg ikke har vært hjemme i det hele tatt. i dag dro jeg på skolen, så rett på turn, så var vi(meg og aina) litt borte på banen før vi syklet hjem til henne. der spiste vi middag, drakk cola, spiste chips, så på tv og chillet på pc, kos♥

og jeg har ikke noe bilder fra i dag. sorry.


//inspirasjon.

hva syntes du om bildet/bildene??  gjort i dag da??

ok.

orket ikke å blogge mer i går, men ja. rett etter jeg hadde postet innlegget i går gikk jeg ut for å møte Aina, og vi var ute resten av dagen. var også ute å jogget i går, Aina var med, men hun syklet forsiden av, hahah (:

vi har hatt kort skoledag i dag, elsker tirsdager. etterpå skal jeg på tur med Turbo, så skal jeg på turn. så yeah. 

//her har vi hatt det gøyt med kameraet ja. og det bildet nederst i midten er bare randomt fordi jeg vil ha oreomilkshake

hva skal du i dag??

ett stykk flink jente

da har jeg jogget og jeg befinner meg nå på Areknappen, skal straks jogge hjem igjen (:

har også funnet ut at jeg er like redd hver gang jeg går/jogger/løper forbi noen når det er mørkt, får helt angst.. jaja, sånn er det å være mørkeredd!

noen flere som har det sånn??

mobil blogging

har blitt mye mobil blogging i det siste, og grunnen til det er at vi ikke har hatt internett.. så ja.. vet mobil blogging suger, men det er bedr en ingenting, eller hva? 

men i vertfall så har vi fått tilbake nettet, så nå blir det skikkelig blogging igjen!det var også døds koselig på nattcup i dag, var der bare til sånn ti på elleve,  men jeg kom dit i seks tiden ,så var der en stund i vertfall. var kos å møte masse folk ogsånt (:

blir det bedre med "vanlig" blogging igjen istede for mobil blogging??

nattcup

skal på nattcup med folk nå, så vi snakkes senere (;

har du vært på nattcup før??

jogge

nå skal jeg ut å jogge, blir skikkelig deilig og kos!<3 snx!

har du jogger i det siste??

regn

blæ, det regner hele tiden, omg, blir helt frustrert! meg og Aina hadde sikkert ikke syklet mer enn 50-100 meter og så var vi pissvåte.. sykt irriterende, gleder meg faktisk litt til det begynner å snø sånn at vi slipper å bli pissvåte og vi kan gå med UGG's og dunjakke og parkas<3

senere i dag skal jeg sikkert ut elns, og jeg skal ut å jogge, uansett vær!

//chiller i verdens beste pysjbukse(björn borg) og med istè^^
hva skal dere senere??

dagen i dag

i dag har jeg vært på skolen, vi løp 3000 meteren i dag, var ikke så tung som jeg hadde trodd (:
og jeg var trener på turn, var litt kjedelig siden det var 2 stykker som hele tiden maste og plaget osv.. menmen, de skjerpet seg når de fikk kjeft då (:

//arkiv bilde
hva har dere gjort i dag??

lite blogging

vet ikke om jeg kommer til å blogge noe mer i dag siden jeg har vært på skolen, så dro jeg rett på konfe. undervisning og så skal jeg rett på trening :) så ye.

kusine kos

i sånn ett tiden hentet mamma og pappa kusinen min, Camilla. vi hoppet på trampolinen, tok bilder, snakket, tok en liten powernapp, tok bilder, spise middag og chips og turnet. i sånn fem tiden elns kjørte meg, mamma, pappa, Christian og Camilla bort til kusinen, onkelen, tanten og fetteren vår, siden fetteren vår feiret bursdagen sin, han er nå 10år♥

så, var ganske kos å være med Camilla en hel dag siden det er ganske lenge siden vi har fått vært med hverandre andre steder enn i bare to timer i besøker.. så ja. vi skal også finne en helg der hun skal sove hos meg, så skal vi på Sartor å shoppe, og vi skal trene og bare være sunne! gleder meg kjempe masse!


fine fjes på oss, hahah, dør!

hva syntes du om bildene??  har du et godt forhold til dine kusiner??

bilder fra besøket til Therese

skulle jo som sagt i bursdag til Therese, og det var kjempe koselig! vi spiste masse god mat, chips, dipp, snop, chilinøtter, muffins og drakk masse brus! vi så Big Brother, tullet, danset, var litt ute, snakket og lo masse!♥

var kjempe kjekt. hadde jo selvfølgelig med meg kameraet da, så det ble tatt noen(mange) bilder :D
det var kjempe koselig!♥

hva syntes du om bildene??  vært i bursdag i det siste??

kos i går

hadde jo som sagt jentekveld med Aina i går, noe som var døds koselig! vi hadde photoshooter, lage oreomilkshake, så film, Karate Kid, heheh, og vi spiste masse chips&dipp, drakk istè&burn, snakket og chillet på pc'en, det har vært døds koselig!

vi sminket oss masse, og strittet og krøllet håret ogja, det var bare så koselig!♥ vi tok forresten ikke så mange bilder utenom photoshoot bildene, men de kommer senere. siden jeg har redigert de jeg skal ligge ut, men de erpå pc'en til Christian. 
aah, det var namnam!

har du smakt oreomilkshake før??  vil du se photoshoot bildene??

jentekveld med beste

i dag/natt skal Aina sove hos meg, og det kommer til å bli døds kos! vi skal spise masse digg, milkshake, chips og dipp, is og nonstop osv. namnam!♥ 

og vi skal ha photoshooter og massemasse mere, til og med turvideo! SAMMEN! kos det! hahah, vi skal kose oss masse!♥
namnam

skal du ha liggebesøk i dag?? har du hatt noe kosekvelder/jentekvelder i det siste??

training

aah, har vært å trent en times tid, det var seriøst døds deilig! love it. tok også sol etter at jeg hadde trent, enda deiligere!♥ 

har også gått uten sminke i dag, og kun gått i slaskeklær. det har vært herlig! tror ikke jeg skal gå med sminke i hele høstferien, for øyenvippene mine og huden min sin skyld, hihih♥ 

har du trent i dag/i det siste??  liker du å trene??

kino med beste

i seks tiden elns ble jeg hentet av Aina og de for vi skulle på kino. det var meg, Aina, Elise(lillesøsteren til Aina), Emilie(venninen til Emilie) og Helen(moren til Aina&Elise). meg og Aina så Friends With Benefits, mens Elise, Emilie og Helen så Få meg på, for faen

Friends With Benefits er en film jeg virkelig anbefaler å se! den var søt, trist, gøy, koselig og alt sammen!(ikke skummel da, hahah) og det var rett og slett bare herlig! elsket den!

vi kjøpte snop, popcorn og drikke. og jeg kjøpte en drikke som heter Firefly som smakte GRANBAR. det er ikke kødd engang! men den smakte godt når jeg holdt meg for nesen da, hahah, dør. 


granbar smak sier nå bare jeg..


alltid like fin ja..


bestejentenmin♥

øyet til Elise♥

har du sett Få meg på, for faen eller Friends With Benefits??

høstferie

aah, endelig er det høstferie! har ventet lenge på litt skikkelig fri nå asso, hahaha. har hatt en ganske så chill skoledag, startet med matteprøve og endte med film, vi så En pingles dagbok, hahahha. 

også har meg og Aina vært spreke i dag, vi SYKLET til skolen, ikke ofte det, og vertfall ikke ofte at vi sykler på HVER vår sykkel, hahah, vi pleier alltid å sykle på bare en sykkel. jaja♥


ha en fin høstferie!♥

hva skal du i høstferien??

kirken ++

i natt sov Vilde hos meg, vi var alene hjemme helt til i dag og jeg loner meg forsatt alene hjemme. vi så film, spiste pizza,tok bilder(vi hadde en liten photoshoot), spiste masse chips, dipp og sjokolade, drakk brus og saft og bare koste oss! 

vi la oss klokken fem i natt(dagtidlig), ehe.. men vi sov no godt de få timene vi sov i mamma og pappa sin store seng, aah, dream! også passer vi en hund, så hun vekket oss halv ni i morges og glade som vi var(not) gikk vi ut av sengen, tok på oss sokker og gikk ut med hun.. klokken halv ni om morningen i bare pysj, jakke, sko, trøttetrynet og utrolig ufikste hår. så om du så 2 trøtte troll i morges i bare pysj, var det nok oss ;D


shila(tror det er sånn det skrives)


nydelige Vilde!♥


meg (:

også klokken elleve til klokken kvart på ett ca var jeg i kirken sammen med Aina, Malin N, Henriette J, Henriette Ø og Renate siden vi må gå 5 ganger i kirken i løpet av konfirmant året osvosv. pågrunn av kofetingen. ja. dere skjønte det sikkert (:

hva syntes du om bildene??  har du passet en hund før??

trening

var å trente etter skolen i dag på Sprek og Blid, var der alene, litt kjedelig, men kos også. trente ikke så lenge etter det som skjedde med hjertet mitt i går. 

her er det jeg gjorde:
~ løp 3 kilometer på tredemølle.
~ 15x3 på sånn situps maskin med 17,5 kilo på.
~ så 15x3 på sånn lårting(for innsiden av lårene) med 20 kilo på. 

så gikk jeg å tok sol i 14 min, sykt deilig!♥ er så sykt lenge siden.

og så har jeg bestemt meg for å begynne å trene mer på Sprek og Blid, så her kommer da min treningsrutine ut for ukene fremover. skal prøve i vertfall♥

~ mandag - sprek og blid
~ tirsdag - gym og turn
~ onsdag - turn
~ torsdag - gym
~ fredag - fri for trening
~ lørdag - sprek og blid
~ søndag - fri for trening

håper jeg klarer det, hahah. skal få et nyy og "sprekere" liv. hahahah♥

trener du på et trenings senter?? 

bibelskolen

har vært på bibelskolen i sammenheng med konfing i dag i mange timer. alle som skal kofimere seg i Fjell kommune var der, og det var døds mange der!

vi fikk middag der, lapskaus, jeg spiste ikke da siden meg og Aina hadde nettopp spist massemassemasse nudler.. jaja. og så var vi på sånne grupper(grupper vi er i til vanlig på konfeundervisningene da) og vi hadde den kuleste "læreren", vet ikke hva jeg skal kalle han, men jaja. han var døds tidig, døds kul osv. glad vi fikk han! :D

og i dag når meg og aina var på tur med turbo ble vi helt oversvømt! vi var våt fra topp til tå, var til og med våt gjennom til bh'en, det regnet sykt! så vi gikk hjem til meg, byttet klær, sminket oss på nytt og så ble vi hentet av mamma som kjørte oss til bibelskolen (:


fint med sminke nedover kinnet :D


jojo


love you, honey!            fine med halveis dobbelhake

skal du konfe deg i år??  hva syntes du om bildene??

så fin jeg er..

..når jeg er våt, kald og skitten.. har syklet i hele dag sammen med Aina, og kan ikke akkurat si at det var det fineste været i dag.. vi syklet først bort på banen å så på de som trente, så syklet vi ned på butikken å var der en stund. spiste litt chips og snakket osv. så tok vi turen bort på Spjeld/areknappen, vi syklet bar bort så syklet vi hjem igjen. hahah, og vi ble ganske så våte og skitne.. 

jeg gikk kun med parkas, taits og HVITE tøysko! ikke så lurt, hahah, men litt deilig var det!♥ så nå sitter jeg her i pysj, uten sminke, håret it dutt og med dyne rundt meg, aah, herlig!♥


hahah, ser ut som jeg har skev tunge.. xc
fine cappis øyenvipper -.-'

noen gang følt/sett sånn ut??

koselig

i går spiste vi taco, så film, var på pc-en, tok bilder, lo, snakket osv. 
og i dag måtte vi stå opp klokken ni, så spiste vi frokost, og fikset oss. så kjørte vi til kirken for vi skulle på sånn konfirmasjonpresentasjon elns. kjedelig

har tatt en del bilder, og vi har kost oss masse(hos Aina), koselig det!♥


noe var tydeligvis morsomt 


det der er min bestevenn det


normale x1000


pro du, elise


fjoritzz foevah lizm


loveu

hva syntes du om bildene??

aina, i love you

Aina bestemte overskrift, sånn btw.


sorry for at jeg ikke blogget i går, men orket liksom ikke, hheeh.

i natt skal jeg sove hos Aina, blir kos det. lillesøsteren skal også ha overnatting, blir fult hus dette her, hhahaha♥ senere skal Aina til legevakten, dakar deij vennen.. og vi skal ut å være med folk. blir kos det! vi skal ete mye digg osv, og taco osv. hahah♥


aina og de sin søøøøøte hund, Luna


wootwoot

hva syntes du om bildene??  har du hund/dyr??

tøffingene selv jo

meg og Aina gikk med bøsse isted, vi samlet inn penger til Redningsselskapet - trygg på sjøen. var koselig faktisk! vi gikk i nesten 2 timer tror jeg, og vi fikk inn ganske mye. + ca alle andre i klassen også går med bøsse, så vi får inn mye♥


loveu, beste!

har du vært bøssebærer før??

j'aime turn!

meg og min "gode" fransk.. noot!


har vært på turn siden(eller nesten siden) rett etter skolen, elsker det! det er den BESTE sporten som fins! aah, elsker det virkelig! spesielt de gangene jeg får til ting skikkelig bra, eller om jeg greier noe nytt osv. ååh, omg! haaha♥

i dag har jeg bestemt meg for å ligge meg litt tidlig(kommer aldri til å skje), siden vi har gym i de 2 første timene i morgen, UTEGYM! jaja, det er no litt deilig at vi har det i de 2 første timene, blir så våken av  det på en måte, deilig!

og btw. neste tirsdag eller onsdag, har jeg tenkt å kanskje ta med meg kameraet på trening, så ta opp noen videoer, og lage en ny turnvideo til dere, snille meg♥ hahaha.


// canon eos 550d + ef 18-55mm

hva syntes du om bildet??  vil du ha ny turnvideo??

såå sliten

i dag har jeg gått sykt mye + at jeg har vært på turn. meg og Susanne var litt trege ut av garderoben, så vi måtte jogge, spurte, jogge, spurte, jogge, spurte osv. frem og tilbake i hallen, og så tok vi 2 syke mageøvelser.. det kjentes seriøst ut som om at det BRANT inni magen min, sykt vondt! men det var litt deilig. 

skal faktisk prøve å gjøre de øvelsene hver dag i en måned, og så skal jeg se om jeg får six-pack, hahaha. kan oppdtare dere på det, om det kommer noe forbedringer.

//arkiv(face) bilde

er du ofte sliten??

07.sep.2011

i dag druknet jeg på vei til skolen(eller opp bakkene til der Aina bor), så satt jeg på med hun til skolen, men da hadde jeg allerede druknet.. jaja. 

på skolen skjedde det ikke mye, var ekstremt kaldt på skolen, gikk med 2 gensre, eller en tynn og en hettegenser + da ble jeg ekstremt trøtt.. sov nesten hele tiden i de 2 siste timene, og jeg var helt sløv..! ikke gøyt for å si det sånn.

på trening har jeg kost meg som vanlig, og meg og Aina ble hentet av pappa, og siden sykkelen til Christian tok
all plassen bak, så måtte meg og Aina sitte i samme sete fremme, MED bilbelte, sykt trangt, men også sykt tidig!♥
elsker deg bestevenn!
søtt

hva syntes du om bildene?? har du noen gang sotte 2 i et sete MED belte??

loner for life

nå sitter jeg her hjemme alene og loner. noe jeg kommer til å gjøre lenge! men har mye å finne på så tiden kommer til å gå fort. 

skal lage meg mat, se på tv, hoppe på trampolinen, gå på tur med Turbo, kjøpe nonstop, og så skal jeg hjem igjen å se på tv og spise nonstoppene♥

og så har jeg funnet ut at jeg må slutte å steike pølser selv.. ender bare opp med HELT svarte pølser og et røyklagt kjøkken..

har du trampoline??  er du flink til å lage mat??

trening

har vært på turn fra halv fem til åtte i dag, og har ikke vært på pc-en i hele dag fordi jeg var låst ute til mamma kom hjem fra Sartor, og da hadde jeg ikke pc. så ja. og når mamma kom hjem spiste jeg, så home and away og så dro jeg på trening. 

og kom hjem for sikkert 20 min siden. er sykt sliten, har trent sykt mye i dag! til og med når vi hadde pauser trente jeg, eller da bare "lekte" meg og Susanne oss. sykt kos! har vært sykt gøyt på trening i dag! selv om jeg ble skikkelig sliten og skikkelig svett, så var det skikkelig kos!♥
sløveste bildene ever.

men nå skal jeg ete, dusje og se Grey's anatomy og privat praksis♥

går du på noe sport??

kos i besøk

har vært i bursdagsbesøk til Siw i dag, sykt kos!
vi spiste pizza, marengs(pikekyss) kake, chips, dipp, snop og brus, så på film, snakket, lo, tok bilder og masse annet♥ sykt kos!
kjempe kos!♥

hva syntes du om bildene??

kos i beste sitt besøk

har vært i bursdagsbesøket til Aina fra klokken var halv åtte til halv elleve. var døds koselig! vi spiste pizza, muffins, kake, chips, dipp, brus, så litt av en film, var på chat roulette norge, hahah, og mye annet kos!♥

har kost meg kjempe mye for å si det sånn! Aina har jo allerede fått gave av meg, så hun fikk en cupcake, naam! ville spise den selv, men klarte å dy meg!♥ bare for min bestevenn!
love ♥♥♥

hva syntes du om bildene??

23.aug.2011

i dag har jeg gjort litt av hvert. 

var først på skolen, som vanlig. gjorde ikke stort der. jeg hadde Fransk, matte og musikk, og meg, Aina og Karoline letet etter bok kassen til Aina i sikkert en halv time, men vi fant den ikke. men en som heter Mads fant den da (:

rett etter skolen ble meg, Aina, Malin N og Tonje hentet av mamma for hun skulle kjøre oss bort i kirken på sånn kofirmasjons undervisning. litt kos, men kjedelig også.. vi fikk sjokoladebolle, og vi tok drops(ehe, vi fikk ikke ta sånn egentlig..), eller jeg tok ikke, jeg bare spurte om å få fra de som tok jeg, hahah♥

så rett etter konfirmasjons undervisningen ble meg, Malin N, Tonje og Susanne av faren til Malin, så ja. Malin skulle bare inn med sekken sin, og så byttet hun til shorts. så gikk meg, Malin og Tonje bort på terminalen å ventet på Henriette J. så gikk vi opp på banen å lå der å snakket, danset, turnet, lo osv. skikkelig kos!♥ 

så gikk meg, Tonje og Henriette bort på turn. sykt deilig å turne igjen, har savnet deg sykt! vi var på tumblingen, trampetten og air tracken(de fleste av dere vil sikkert ikke skjønne hva noe av de tingene er)♥ 

og i morgen blir det mere turn♥ ELSK!


konfe. undervisning: Julie, Silje, Aina, Malin og Tonje


banen: Henriette og Tonje ♥♥


banen: Malin ♥♥


banen: love ♥♥


banen: Henriette♥♥

hva har du gjort i dag??  hva syntes du om bildene??

kos bursdag

hadde jo som sagt voksenbesøket mitt i dag, noe som utrolig koselig! føler jeg skriver det masse her på blogge, heheh. jaujau.

i vertfall, vi spiste masse kake, chips og muffins, og drakk brus! meg, Julie, Camilla og Jeanette(kusinene mine) så på Justin Bieber - Never Say Never på rommet mitt, aah, Justin er så ALTFOR deilig! dør av han♥ fikk både penger, klær og body ting(body butter og body scrub), de lukter utrolig godt!♥ aah!


camilla 


julie og meg ♥♥


jeanette og camilla ♥♥


julie ♥♥

fikk også en gave av mamma, pappa og Christian i morges, hadde ingen anelse, jeg bare kom ned i t- skjorte og dyne rundt meg, så begyte de å synge bursdags sang, og mamma tok bilder, så kommer Christian ut fra bak veggen med en stor boks til meg, og oppi der lå det en Dokking gris, omg har ønsket meg en sånn lenge!♥ i ROSA også♥ ble kjempe glad! skal jo få noe mere også da, skal få nytt skap og 3 hettegensere. 


trøttetryne x1000


mamma og pappa synger og Christian kommer ut fra bak veggen


my lovely dokking gris♥♥♥

hva syntes du om bildene??

bursdagsfeiring

sorry for at jeg ikke hae blogget i dag, men har ryddet og vasket og fikset meg i hele dag + jeg har feiret bursdagen min.

det var utrolig kos i bursdagen min, tror vi var 14 eller 13 stk(utenom meg) og vi så film, vi så La den rette komme inn, og vi spiste pizza, chips, salat, snop, dipp og drakk brus. vi lo masse og snakket masse, hørte på musikk og som jeg skrev litt ovenfor så så vi på film. utrolig koselig!♥


koselig tid, med verdens beste!♥♥

hva syntes du om bildene??  har du vært i besøk i det sist??

utrolig koselig dag!

har ikke blogget i hele dag for jeg har ikke hatt tid! så sorry for det!

Aina kom ned til meg klokken ett i morges, og jeg hadde jo ikke stått opp, så hun kommer opp på rommet mitt, håpper opp på meg og sier "DU SKAL FARGE HÅRET MITT".

så da farget jeg håret hennes, farget det mørkebrunt/svart, og det ble ganske fint! første gang jeg har farget håret til noen, så ble fornøyd. heheh. så gikk vi en tur med Turbo, hentet baggene våres hos meg og gikk opp til Aina.

så ble vi kjørt av moren til Aina til Alvøen siden hun skulle på riding, så ble vi kjørt til byn. der møtte vi Joakim og Michelle på McDonalds. så gikk vi å kjøpte billetter til kinoen, vi så Super 8.

så gikk vi tilbake til McDonalds siden vi skulle møte Christopher Robin der. så gikk vi til DIGG for å kjøpe snop, popcorn og brus. så gikk vi inn på kinoen. 

Super 8 var en utrolig bra og gøy film! lo my, gren, sa awee døds mange ganger, kvapp og ja, utrolig kjekt! etter kinoen gikk vi bare rundt i byn. Joakim og Christopher kjøpte kebab, og meg og Aina kjøpe milkshake♥ så tok vi ti bussen hjem.

vi tok bussen fra bystasjonen(om det er det det heter) og når vi skulle dit, gikk vi jo gjennom det sentere elns, og når vi skulle inn der etter vi var kommet fra den tunnel tingen, var det en sånn narkoman som følgte etter oss og han prøvde å ta på meg elns, Aina og de sa han var døds nerme meg, så meg og Aina begynte å løpe, og jeg begynte nesten å grine! døds skummelt!


// øverste rad: Farging av håret til Aina // andre og tredje rad: Aina og Cecilie som rir♥

har du sett super 8?? hva syntes du om bildene??

sykkeltur og bading

var på sykkeltur med Susanne i sted, sykt kos! vi syklet fra Ågotnes til Kolltveit Skole, så snudde vi, og på veien tilbake syklet vi innom Morlandstø, så badet vi i Morlandsvannet, i bare string og bh, hahah, kos♥

så i natt skal jeg sove hos hun. blir sykt kos! vi skal se filmer og drikke brus og spise chips og sjokolade!


// 3 randoe bilder jeg tok i sted. Kamera: Canon EOS 550D // Redigering: Photoscape

hva syntes du om bildene??

grillkos og "sykkeltur"

det var bare med, mamma og pappa som grillet. Christian var ikke hjemme, han var å fisket med onkelen og fetteren vår, men det var døds godt og skikkelig kos!♥ vi spiste salat, pommesfritts, potetkuler, ostepølse og et eller annet kjøtt, døds nam!♥


koooos♥

så når jeg var ferdig å spise, så kom Aina ned, så gikk vi på en sykkeltur, men vi kom ikke lengre enn til lyskrysset på Knappskog, så syklet vi tilbake ned i bingen å var der å lonet oss, så gikk vi opp til Niklas å var med han. så var vi litt oppe hos han(utenfor) og så gikk vi ned i bingen å spilte fotball, eller egentlig, vi løp rundt med ballen osv. så gikk vi opp til Niklas å var inne hos han en stund, og så kom Christoffer(storebroren til Niklas) og så gikk vi ut igjen. 
sykkelen min stod borte hos faren til Niklas, så når jeg skulle hente den(jeg gikk med Niklas, Christoffer og Aina bort) så tok Christoffer å sprutet på meg med en vannflaske, sykt irriterende, og det var kaldt vann.. jaujau.

hva syntes du om bildene?? har du grillet i det siste??

chill in the sun

var ute å solt meg i sted. leste litt i en bok og hørte på musikk. og s¨skal vi grille. thats life♥ 


lovelovelove♥

hva syntes du om bildene??

sol&varme

sto opp litt etter tolv i dag, hev på meg bikinien min og gikk ut å solte meg. sykt deilig! nå har det vært sol 3-4(?) dager på rad, og da har jeg jo selvfølgelig vært ute å solt meg, så jeg har fått litt farge ja, wiho♥

akkurat nå gleder jeg meg litt til skolen begynner igjen. savner folk :((


// canon eos 550d, redigert i picasa3

har du solt deg i det siste?? hva syntes du om bildene??

sykling og bading

i hele dag så har meg, Aina, Hansi, Basse og Trym syklet og badet! sykt kos faktisk!

først syklet meg og Aina ned på rema å møtte de der. så syklet vi bort på Landro og gikk igjen en skog elns for vi skulle bade i Fuglavatnet(?), så badet vi lenge der og var lenge der. så gikk vi tilbake til syklene våres. så syklet vi til Kvedneren(?) og badet lenge der. så syklet vi tilbake til rema og var der litt, så syklet vi hjem♥ sykt kos dag!


basse♥


fintfint


aina, basse, hansi og trym♥


soool ♥


aina ♥


trym♥


hansi♥


aina♥

kommer til å våkne med den syke gangsperren i morgen.. fordi at jeg har jo syklet og svømt i nesten hele dag, og i går var jeg på sykkeltur med Aina i litt over 3 timer tror jeg. vi syklet fra Ågotnes til nesten Sotra♥ det var sykt kos!

har du badet i det siste?? har du vært på sykkeltur i det siste?? hva syntes du om bildene??

Kategorier

Arkiv

hits