[ Random ]

pause.

tar meg en pause fra blogging rett og slett bare fordi jeg ikke orker å tenke på å ta bilder hele tiden, og jeg gidder nesten aldri å ha med meg kameraet noen steder. vet ikke hvor lenge denne pausen vil varer, noen dager, noen uker, noen måneder, hvem vet? men ja, ville bare si at jeg tar meg en liten pause så får vi se hvortid jeg kommer tilbake :-)


helt randomt bilde fra shooten til meg og aina :-)

så da sees vi en eller annen gang da! :*

milkshake

mm, sitter her å drikker sjokolade milkshake! skulle egentlig lage oreomilkshake, men vi hadde selvfølgelig ikke mer oreokjeks igjen.. så ble sjokolade milkshake istede :-D

mm! blogger fra iphonen forresten.
liker du milkshake?? hvilken er din favoritt smak??

the power of makeup // everything

det er jo mange jenter som bruker timesvis foran speile for å sminke seg om mornigen før de går på skolen foreksemple. kanskje de er redd for at om de ikke sminker hele fjeset vil ikke folk like de? kanskje de er redd for at folk skal syntes hun er stygg? kanskje hun er redd for å vise seg uten de tonnene med fjessminke, de tusen lagene med maskara osv? 
jeg kan ærlig si at jeg hater å gå uten sminke ute blandt folk, jeg føler meg som en mann, hahah! jenter flest får jo mer selvtillit av sminke og føler seg pener med sminke, det gjør vertfall jeg(sier ikke alle føler det sånn, men de fleste gjør vel det). 

 
med og uten sminke. alle blir helt forskjellige med sminke enn det de ser ut som uten sminke.. 

liker du best å gå med eller uten sminke når du er ute blandt folk?? føler du deg pener med sminke??

KONY 2012

de fleste har vel sett denne videoen, og til dere som ikke har det; ta dere tiden å se hele, den varer i 30minutter, men det er verdt det!

miss it.

fytti som jeg savner sommeren! savner sol, varm luft, lite klær, solbrun hud, små sko, tør bakke, bade ute og spise masse is! hater alt dette regnet, kalde luften, vinden, masse klær, tunge sko osv. 


live. love. laugh. 

savner du sommeren??

15 things a girl want..

1. share secrets with her.
2. give her your jacket/hoodie.
3. smile&laugh with her.
4. kiss her unexpectedly.
5. make her feel loved.


6. be there when she needs you.
7. hold her close when she's cold.
8. when people diss her, stand up or her.
9. comfort her when she cries, and wipe away her tears. 
10. take her for lang walks at night.11. hug her from behind around the waist.
12. take pictures with her.
13. let her sit on your lap.
14. take her hand in your hand.
15. LOVE HER!


tycks?? enig i det som står der??

troppturn.

ja, jeg fikk dette spm så da må jo jeg svare på det. jeg går på tropp, eller troppgymnastikk som det heter, og jeg syntes det er super gøyt. der er heller ikke vanskelig. 

har egentlig lyst å begynne på konkurranseturn men jeg er for gammel, eller kunne jo ha begynt bare for å lære meg ting, men vil jo bli god og kunne konkurrere da.. menmen, du fikk vertfall svar på spm.

jeg går på tropp.

har du gått på konkurranseturn eller troppgymnastikk før?? har forresten kommet hjem fra sykehuset nå.

header.

 endelig så har jeg å skaffet meg en skikkelig header. kjedet meg så sykt i sted, så jeg bare tok å laget en fort jeg. bildene ble tatt i går, egentlig så var det bare forsøk på nytt profilbilde på facebook, men så ble noen av de til ny header også. det er vel bra♥


// bildene er i headeren er tatt av Aina(trykk på navnet for å komme til bloggen hennes) og headeren er laget i gimp og photoscape.

har også skiftet farge på selve bloggen sånn at det passer til headeren.

hva syntes du om headeren??

syk ++

flott. Bjørn smittet meg selvfølgelig med forkjølelse i går, og nå som det er helg? fml. og det passer sykt dårlig å bli forkjølet nå. grunnen får dere vite på mandag.

men jeg seriøst hater å være forkjølet. har vondt i hodet, er tett i nesen, vond og sår hals osv. h-a-t-e-r-d-e-t! jaja, sånn er livet da..å jeg vet jeg ikke har blogget så mye i det siste, men det skjer ikke så mye her, og jeg pleier å komme så sent hjem så jeg orker ikke blogge når jeg kommer hjem liksom. men skal prøve å skjerpe meg, lover dere!

er du syk for tiden??

nyttårsforsetter.

som i fjor har jeg i år nyttårsforsetter. vet ikke om jeg klarer å holde alle sammen, men skal nok prøve så hardt jeg kan. skal finn meg noe motivasjon og klare alt frem til 2013. og 2012 skal bli et bra år. får jeg håpe♥

 • trene mer
 • spise mindre snop, chips, dipp, brus osv.
 • få finere/søtere stil
 • bli en bedre blogger
 • bli bedre på skolen og ta det seriøst!
 • ta ting som det kommer, forgive and forget.

ja, det var de fleste jeg kom på da. har sikkert noen andre, men ja.


// tatt fra we♥it

hva er dine nyttårsforsetter??

super white girl problems.

tumblr_lw3raksDR41r04qsho1_500.png (500×350)

elsker å lese sånne som dette. det var noen av de jeg likte best og følte meg best igjen i, heheh♥

tycks??

nivea soft.

ok. jeg er en person som virkelig er avhengig av fuktighetskrem, til både beina, fjeset, hendene, armene osv. og jeg stresser alltid med å finne en riktig en, men for litt over ett år siden skulle mamma kjøpe ny fuktighetskrem til meg, og da kjøpte jo hun bare en helt random en, men den viste seg å være døds bra!

den er for både kroppen, hendene og fjeset, altså alt i en. og til vanlig må jo du kjøpe body butter(til kroppen), handcream(til hendene) og facecream(til fjeset). haahaha, men ja, denne har alt i ett. 

den heter da NIVEA soft face|body|hands og den er døds bra. holder nå på med min fjerde boks, og boksene er forresten døds store. og de er helt fulle når du kjøper de, altså det er en stor kul fordi det er faktisk for mye oppi, og jeg bare sier det: DEN ER DØDS BRA OG JEG ELSKER DEN!♥


sånn ser den ut om noen lurte.

har du en fuktighetskrem du liker veldig godt??  hva heter den??

pakkekalender.

ah, elsker å ha pakkekalender. dette er vel 3 året mitt med pakkekalender, og jeg elsker det. til nå har jeg fått ny lue, sjokolader, rosa eos sammen med en rosa neglelakk, og så husker jeg søren meg ikke hva mer :o 
men mer skal det bli, og de som henger der atm er litt store, så jeg gleder meg♥


//arkivet. det er en sånn kalender, men dette er christian sin og bildet ble tatt for litt siden.

hva kalender har du??

jeg gleder meg til..

..UNG 2011
..juleballet
..jul
..opplands pokalen 2012(om ikke visse folk er med&om jeg får være med. siden det er bare plass til 7 stk..)
..
gymfest i vest 2012
// we♥it

noe du gleder deg til??

foundation.

jeg skal ha en null-foundation uke. altså jeg skal gå uten foundation en uke sånn at huden min får puste litt. akkurat som når jeg gå uten øye sminke, sånn at øyenvippene mine får puste litt på en måte. 

håper jeg klarer det! jeg har brukt foundation, pudder osv. siden begynnelsen av 8'ende, og nå klarer jeg ikke å slutte med det. så skal prøve en uke uten, men kommer til å begynne igjen med det etter denne uken, bare vet det. 

dette er den foundation jeg bruker nå, men føler egentlig for å kjøpe en mineral foundation. må bare finne en først, tenker litt på en som de selger på The Body Shop. husker ikke hva den heter, menmen, det finner jeg ut. 

har du noen gang hatt en uke der du går uten et spesiell sminkeprodukt??

stress.

åh. jeg blir så lei meg hver gang jeg ikke blogger. men det er bare så sykt stress, og jeg må alltid ha med meg kameraet over alt og det er hvertfall stress. og pc'en min er helt mongo så det er også stress. 

men når det begynner å nerme seg jul skal jeg bli flinkere, lover dere!♥ så selvom jeg er tidenes dårligste blogger, så håper jeg dere forsatt vil lese bloggen min frem til jeg blir litt bedre på å blogge mer ogsånt.

for nå er det så stress med konf, treninger, skole og jeg må ha tid til å være med venner ogsånt. håper dere skjønner meg^^


//bilde er fra fredag. meg og Aina på vei til skolen, holdte på å bli blåst vekk av berit.

syntes du der er stress meg blogg(eller noe annet) for tiden??

"min mening"

vet ikke helt hva jeg skal kalle dette innlegget, så det får bli sånn. 

vel. jeg så en video på bloggen til Anna(her er videoen) og det fikk meg til å tenke litt. hun snakker jo om canada goose og pelsindustrien i videoen, og det fikk meg til å tenke at når en person har ekte pels på jakken sin, så klikker jo så og si alle sammen, men om noen har dun inni jakken sin er det liksom sånn jaja, care liksom. men når du tenker deg om så er det jo så og si nesten det samme, for både pels og dun kommer jo fra et levende dyr(elr som har vært levende da)


for liksom, de må jo få av dunen fra gåsen elr anden elr whatever de bruker, og da plukker jo de den sikkert av på et elr annet vis, hahah, vet ikke jeg, men de må jo få den av på noe som helst måte.


greit nok, det er ikke helt de samme fordi ekte pels er verdt mer en dun, men begge deler kommer jo fra dyr som har vært levende. selvfølgelig er jo det noen som handler dyrene bedre enn andre, men ja.

håper dere skjønner det jeg skrev, heheh, suger i å forklare (: og ikke rage helt på meg. 


//bergans dun jakke, canada goose, parajumpers

hva syntes du om at folk klikker helt på ekte pels men er helt care på dun??

spillelisten min

i det siste har jeg fått dilla på masse nye sanger, og har ikke noe spesielt å blogge om, så da blir det det.

Selena Gomez and The Scene - Hit The Lights

Skillet - Hero

Cody Simpson - Angel

Skillet - Comatose 

Gabrielle - Bordet

Daughtry - No Surprise

Jessie J - Domino

Skillet - Falling Inside The Black

Cody Simpson - Crazy But True

Justin Bieber - Mistletoe 


++ kan sikkert ligge ut spotify spillelistene mine engang. når jeg har funnet ut hvordan man gjør det, heheh.

musikktips??  noen sanger du likte ekstra godt??  hvordan ligger jeg ut spotify lister??

christmas feeling.

ok, nå er det eneste som mangler snø og julepynt. gleder meg skikkelig til begge deler kommer, kjenner jeg gleder meg noe sykt til jul, gleder meg som et lite barn. litt over en måned igjen♥

har skikkelig julefølelse. spesielt nå som kakemenn, pepperkaker, pepperkake dots, julebrus osv. har kommet ut i butikkene, elsk. må snart begynne å kjøpe gaver(skal ikke kjøpe til flere enn to men fordi om)^^  elsker julen noe helt sinnsykt. elsker alt ved det. det er så sykt koselig. omg, dør♥


can't wait.

flere som gleder seg til jul??

mine favoritt sanger

for tiden har jeg fått mange nye favoritt sanger, så jeg tenkte å legge ut noen her. har ikke noe annet å blogg om så (:
senere skal jeg vel ikke annet en å øve til RLE prøve til i morgen, sikkert være med Aina også skal jeg ut å jogge i dag å!


Justin Bieber - Mistletoe


Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love


Ulrik Munther - Moments Ago


The Cataracs ft. DEV - Top Of The World(hørte denne for lenge siden, har først nå har jeg begynt å elske den)


Sichelle - Trenger Mer

hva syntes du om sangene??  musikktips??

null blogging

i dag dro jeg rett fra skolen til trening, elr gikk først på butikken med Aina, så på trening.
så derfor har jeg ikke fått blogget. tror ikke jeg får blogget noe mer etter dette(liksom skikkelig blogging) siden nettet vårt er klikket..

hva har du gjort i dag??

jeg er flink

har vært ute lenge med Aina, Joakim og William, syklet massemasse(ooh, spreking jeg), gjort RLE leksene for denne og neste uke(ooh, flinking jeg) og nå skal jeg gå å fjerne resten av sminken min(dusjet isted, så da fikk jeg vekk det meste) og så skal jeg pusse tennene og legge meg!


istè, lekser, musikk og face :D


då vet alle at jeg får bedre konsentrasjon av å høre på musikk ^^

er du flink til å gjøre leksene dine??  hvordan er din konsentrasjon på det beste??

skjeive kneer

ja, meg og min norsk. vet verken hvordan man skriver skjeive, skeive, skjeve whatever, elr hvordan man skriver knær, kner, kneer elns. 


men i vertfall. så er det ene kneet mitt mer skjevt enn det andre, og grunnen til det er fordi når jeg hoppet på trampolinen engang, så skulle jeg ta baklengs og lande på magen, så satte kneet mitt seg fast i trampolinen og på en måte så ble det flyttet på, hahah, det er litt ekkelt faktisk.

og det gjorde døds ondt! holdte på å begynne å grine! jeg bare rullet rundt på trampolinen å skrek, hahha. også klarte jeg ikke å strekke foten helt i sånn litt over en uke elns, noe som gjorde det rart og vanskelig å gå, haha (:


dere ser hvilket kne som er skjeivt..

har du noe som skjeivt elns?? (dette ble et randomt innlegg, men hadde ikke noe annet å blogge om)

sminken jeg bruker

har ikke noe annet å blogge om, så her kommer bilder av sminken jeg bruker. i rekkefølge også. skal lage en sminkevideo snart også, håper dere vil det (:


1. l'oreal true match foundation


2. isadora solpudder


3. maybelline master precise liquide eyeliner


4. l'oreal volume million lashes


5. øyenbrynsblyant fra h&m

bruker du noe av det samme?? vil du ha sminkevideo??

i miss the summerfeeling..

siden jeg savner fint vær, varme, masse is&bading, sene kvelder med venner og masse sykling, så får dere et bildeinnlegg med bilder jeg får sommerfølelse av!♥


//weit

flere som savner sommer??

bleket håret

bleket/farget jo håret i går også skrev jeg i morges at jeg skulle vise dere resultatet, så her kommer det (:


det er ikke så veldig stor forskjell, menmen.  håret er heller ikke så gult i virkeligheten som på bildene (:

hva syntes du??

unnskyld

vet det er lenge siden jeg har blogget, menmen.

har bleket håret så dere får se det når jeg kommer hjem igjen fra skolen. siden nå har jeg fletter i håret siden jeg skal ha bølger. men skal ikke ta flettene ut før etter andre time siden vi skal ha gym og vil ikke ødelegge bølgene derfor bare gymmer jeg med flettene. ahaha, random. 

men dere får i vertfall se håret mitt når jeg kommer hjem igjen da, vet ikke helt om jeg ble fornøyd selv.. 

//arkiv bilde

"gleder" du deg til å se hvordan håret mitt ble??

skole

nå sitter jeg på skolen og kjeder livet av meg, ehe. men jaja, her er 2 tøffe bilder :D
hva syntes du om bildene?? har du blogget fra skolen før??

lekser

omg, må begynne å gjøre litt leksr nå asso, har ikke gjort lekser siden vi begynte i 9'ende, gjorde heller ikke lekser i 8'ende. ehe.. ikke så lurt egentlig, men jeg klarer liksom ikke å gjøre de, fordi jeg har ikke konsentrasjon nok til det, og det suger!


har lite å gjøre på i timene som dere sikkert ser.. 

men nå skal jeg gjøre naturfag og rle, og senere skal jeg på trening, og når jeg kommer hjem igjen lager jeg et innlegg om kjolene mine, eller der jeg viser kjolene mine da.

har dere mye lekser?? pleier du å kjede deg i timene??

nytt design

har fått nytt design som dere sikkert ser. og ja, jeg har laget det designet helt selv! (:


// randomt bilde

tycks om det nye designet mitt??

ego!

me like EGO sjokolade! min favoritt er den med nøtter og marengs, nammenam♥


(instilingene på kameraet mitt gjør meg hvit ;))

hva EGO sjokolade er din favoritt??

my current wish list

jeg ønsker meg kanskje ikke så mye, men det er vel ganske dyre ting. eller nja, sånn passe. hahaha, random♦

 • ny pc! ~ macbook pro/air, sony vaio
 • ny mobil! ~ ny iphone, sony vivas pro, blackberry, htc chacha
 • flere par uggs! ~ classic short sparkles black, classic tall black, classic short sand, baily button grey, classic cardy grey
 • oppusing av rommet! ~ nytt skap, male rommet, hive ting, nye hyller, pynt
 • ++ klær, penger, sminke osv.

ønsker du deg noe av det samme??

midlertidig header

laget meg bare en helt enkel og midlertidig header til jeg har fått tatt noen skikkelige bilder (:

hva syntes du om min midlertidige header??

ting jeg syntes er..

..fjortis aktig, men som jeg faktisk gjør/har selv.
kjeder meg litt og har ikke noe å blogge om, så det får bli dette, heh.
men jeg gikk inne på Sartor i sted, og tenkte over ting som jeg faktisk syntes er sykt fjortis, men som jeg faktisk også gjør/har selv. så det har jeg tenkt å dele med dere.
og nei, jeg sier ikke at dere er fjortiser om dere har/gjør disse tingene ;)

? seilerjakke.(jakke med gul hette)
? uggs.
? bergans boblejakke.
? wesc, DC, björkvin, osv. Klær.
? iPhone.
? litt 'store' perleøredobber.
? fjortislugg.
? si 'omg, daah, lissom, serr, osv.' noe jeg gjør hele tiden (a'
? 'mye' sminke (a'
? tennis sokker 'utenpå' bukser, taitser, etc.
? og sikkert noe annet jeg ikke kommer på nå.

gjør/har du noe av det samme?? noe du syntes er fjortis, men du gjør det selv??

namnam

etter skolen i dag var jeg litt godtesyk, så jeg så om jeg fant noe på kjøkkenet. og der fant jeg en pose med sånne risplater eller hva det heter. naam! elsker det! det var min asso, mamma kjøpte den til meg i går, å så glemte jeg å spise den, så det var egentlig litt bra♥

fant også ut at vi hadde is i fryseren, så da spiste jeg litt is også. 10hi, jeg er sunn♥
det er rett og slett ELSK!

har du smakt sånne før??

nytt design

var så lei av gratis designet jeg hadde, så bare laget meg et nytt et. hadde ikke så mye å gjøre på når jeg begynte i og med at jeg satt alene hjemme å lonet. har sikkert brukt en og en halv time på det, kanskje lengre også, men jaja.


sånn ser det ut når du kommer innpå


når du tar musepekeren over linker skille bokstavene seg og det kommer en strek under


jeg har fått drop-down meny


også har jeg kun klokkeslett, dato, kategori osv. under innleggene, ikke over

hele designet er laget av meg, helt fra begynelsen. og den headeren jeg har nå er bare en midlertidig header, må ta noen nye bilder så jeg får laget en skikkelig header.

hva syntes du om mitt nye design??

kledde jeg det?

om jeg måtte hatt briller, hadde jeg kledd det da??


momy sine brillar.

kledde jeg det??  har du briller??

inspiration // pink&pretty


min favorittfarge, ROSA!♥

hva er din favorittfarge??  hva syntes du??

random shit med silje&aina

i natt skal Aina sove hos meg, sykt kos!♥ akkurat nå sitter vi å chiller på hver vår pc(som vanlig), hahaha. 

 


vi er såååå normale ;D

hva syntes du?? har du hatt liggebesøk i det siste??

melke drøm

omnomn, spiste melkedrøm med vaniljekrem og blåbærsaus i sted, namnam!♥


made in heaven!

liker du melkedrømm sjokolade??

mind in one place. heart in another.


"you sit around crying, that's like sitting around dying. you wanna touch the sky? bitch, you better figure out flying."

tycks??

lite blogging

vet at jeg blogget lite i går, og i dag, men det er fordi jeg ikke har vært hjemme etter skolen disse dagene. har liksom gjort så mye! var på trening i dag sånn btw.

men yeah. har ikke tatt noe bilder i dag, så dere får bare et random bilde, er sykt lei meg! fyfy Silje!


i like to drive my boat in the garden ♥

hva syntes du om bildet??  si et forslag til video?? :D

bitches love it


bitches love alot of things

tycks??

HUSK SPØRSMÅLSRUINDEN MIN >HER<

8'ende klasse - 9'ende klasse

nå skal dere få se 2 bilder. det ene er fra første skoledag i 8'ende, og et fra første skoledag i 9'ende. har forandret meg litt kanskje.


første dagene i 8'ende klasse


første dag i 9'ende 

syntes du jeg har forandret meg mye??

jeg er tøff

har nettopp(eller nesten nettopp) tatt et til hull i øret, det gjorde j*vlig ondt, så skal aldri gjøre det igjen.. heh. det var mamma som gjorde det på meg da, men jaujau. skjønner ikke hvordan jeg tørdde det eller hvorfor jeg gjorde det, hadde bare lyst på et til hull i øret. 


hohoh, jeg er tøff! vet de er tette sammen, men hei, jeg tok det selv, hva forventer man?

hva syntes du?? har du 2 eller flere hull i øret/ørene??

skole i morgen

i morgen begynner jeg igjen på skolen. begynner i 9'ende klasse, gleder meg faktisk til å begynne igjen på skolen, men samtidig ikke. gleder meg IKKE til lekser, kjedelig timer, teite lærere, anmerkninger osv. men jeg gleder meg SYKT til å treffe alle vennene mine igjen!

men jeg syntes det er litt teit at vi begynner på en FREDAG, hallo liksom. det var jo mange som begynte igjen i dag og på onsdag, og mange som begynner på mandag.. hmm.. jaujau♥


dette er meg på første skoledag i morgen, wiho♥

hvortid begynner/begynte du på skolen??

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN >HER<

the truth behind gymnastic

som dere kanskje vet så driver jeg med turn. har ikke skrevet som mye om det at jeg driver på med turn og sånt her på bloggen, nemlig fordi vi ikke har trening i sommer, og jeg har så vidt turnet i hele sommer! tøyer sånn av og til når jeg har vært å trent på Sprek og Blid. men nok om det.


når man ser på turn på nettet og tv, ser det jo bare ut som sprettende personer i små drakter uten bukse eller shorts etc. men sånn er det ikke alltid. kanskje det er sånn på konkurranser, men ikke på treninger.
du må tåle å slå deg og falle og faile. tåle blemmer, sår og vonde muskler.

når du driver med turn må du være klar over at det innebærer å skade seg! jeg har skadet meg 2 ganger før konkurranser , og mange mange mange ganger på treninger!
det er tårer, blåmerker, skader osv. begge skadene mine skjedde før vi skulle konkurrere på Gymfest i Vest(en konkurranse for dansere og turnere som varer en helg, i begynnelsen av juni hvert år). på GIV 2010, skulle jeg ta en araba baklengs med skru(dagen før konkurransen for turnere, når vi trente), men jeg klarte å falle å lande på magen med den ene armen vridd inn til ribbebenet mitt, så jeg mast pusten og jeg bristet den ene siden av ribbebena mine.. og på GIV 2011(i år) klarte jeg å knekke storetåen, men jeg trente videre, teipet bare 2 av tærene mine sammen med sportsteip.

dette ble en lang tekst, så her er noen videoer som viser the truth behind gymanstic♥


 

 

 

shawn johnson er min FAVORITT turner! og det har hun alltid vært!

 

turn er noe jeg elsker å drive med, og noe jeg vil drive med leengee. jeg lever for turn og min største drøm er nok å bli proff turner, noe jeg kanskje neppe aldri skjer siden at vi ikke har bra nok utstyr der jeg driver på med turn, og osv. og jeg vil ikke slutte på den turnen jeg driver på med.. gymnastics, it's not a sport, it's a life style.

hva sport driver du på med??(ispriasjon: Marensletta.blogg.no)

ting jeg skal gjøre før sommeren er over

har funnet ut at det er noen ting jeg SKAL gjøre før sommeren er over. har ikke så mye "tid" på meg. har bare litt over en uke på meg, tror jeg. så får vel begynne snart (:

 • ta sol minst 5 ganger
 • dra på minst 1 sykkeltur
 • jogge opp og ned Spjeldsfjellet 1 gang
 • shoppe

er ikke så mye jeg skal gjøre, men jaujau. kom ikke på mere jeg vil gjøre (:


randomt bilde // bilde er tatt med Canon EOS 550D og det er ikke redigert.

noe du skal gjøre før sommeren er over??  hva syntes du om bilde??

nytt design

fant meg et gratisdesign hos idawisth, men det som er litt irriterende er at bildene i det designet blir lastet opp i 700px, mens jeg har lastet opp mine i 900px og 1000px siden at jeg har hatt bloggen min i 1000px. men jaja, da vet dere i vertfall det. 

men her er det nye designet mitt. har ikke headere fordi jeg ikke har laget enda. tror jeg skal lage en når jeg har vært ute å tatt litt bilder.

hva syntes du om designe idawisth har laget??

mine 5 tips til sunnere hår

jeg har ganske så slitt hår siden at jeg strittet det hver dag før sommeren, men så prøvde jeg å slutte, og da gikk jeg med strikk hver dag litt før sommerferien og i begynelsen av sommerferien, men så prøvde jeg å slutte med det. grunnen til det er fordi man får slitt hår om man går med strikk i håret å. 

og jeg har mindre slitt hår nå enn det jeg hadde før sommeren. så jeg skal dele det jeg pleier å gjøre med mitt hår, håper dere liker det! eller at det funker for dere som det funket på meg!♥

1. klitt tuppene
før du skal "begynne" "prosjektet" om å få mindre slitt hår, burde du klippe de slitte tuppene. det funker og du får mindre slitt hår med en gang + håret ditt ser mye sunnere ut.

2. bruk rigtik shampoo og balsam
bruk en shampoo og balsam for slitt og skadet hår. nesten alle hårmerker" selger  shampoo og balsam for slitt og skadet hår. du kan f.eks. bruke sunsilk sin eller define sin. jeg har bruk begge, og begge lukter godt og funker bra.

3. hårkur
bruk en hårkur for slitt og skadet hår 1-2 ganger i uken. ta først i shampoo og balsam, så håndkletørker du håret ditt, ikke sånn at det er helt tørt, men sånn at det er litt fuktig, så tar du i hårkuren, venter så lenge som du skal og skyller den ut. det fins mange forskjellige hårkurer for slitt og skadet hår, du kan f.eks. kjøpe sånn engangsbruk tinger, eller en boks med hårkur oppi som du kan ha en stund. jeg bruker oriflame sin, men det er sånn som mamma har bestilt. du får kjøpt hårkurer på de fleste dagligvare butikker og på butikker de selger sminke i.

4. ikke gre håret når det er vått
etter at du har dusjet og håret er vått skal du ikke gre gjennom håret med en kam eller hårbørste eller whatever. siden det sliter også på håret. derfor er det bare til å bruke hendene til å liksom gre gjennom det, og så vente til det er tørt og så gre det med en kam eller hårbørste, etc.

5. ikke bruk strittetanger, krølltanger, bølgetanger osv.
det sliter sykt på håret, men om du skal bruke det eller du skal noe spesielt, bruk varmebeskyttende! da sliter det mindre på håret og det tar lenge tid før håret blir sånn utrolig slitt. jeg bruker alltid varmebeskyttende når jeg stritter, bølger eller krøller håret. jeg har bare prøvd 2 forskjellige, og det er got2be - guardian angel og syoss heath protect. begge funker bra og de er ikke sånn altfor dyre. 


stritt, vanlig, vanlig, krøller

hva syntes du om tipsene?? hva kledde jeg best??
plis ikke kom med dårlige kommentarer om at jeg gjør noe galt eller feil elns, for dette funker på mitt hår.

alt for norge

hva syntes du om det som har skjedd i Oslo og på Utøya?? har du et Norgeflagg på ditt profilbilde på facebook??

et tips når du er småsulten

nå skal jeg vise dere noe dere dere kan lage om dere er litt småsulten. dere kan spise det til frokost, luns eller/og kvelds, jeg pleie rå spise det til frokost da. men jeg skal ikke ha noe "creds" for dette her, men Vilde Skarholm skal! det var hun som viste det til meg!♥

dette trenger du: havregryn, youghurt(jeg bruker skogsbær), en kopp/skål & en skje

- først heller du havregryn i ca halve koppen

- så tar du youghurt over

- blander alt sammen, og så voila, kan du spise det


skal du teste dette ut?? har du spist sånn før??

på vei hjem

Som det står i overskriften så er jeg på vei hjem. Vi har kommet til Norge da, men vet ikke helt hvor i Norge, hahah.
Vi har nettopp vært på Nordby Kjøpesenter å kjøpt snop for OVER 600 kr, sykt! Og så har vi handlet litt mat og jeg shoppet noen ting, heheh :D
Nå gleder jeg meg skikkelig til å komme hjem til Sotra!<3

// bildet er tatt med iPhone'kameraet og redigert i Photoshop Express elns.
Og for dere som ikke ser det, så står det SOTRA :)
Hva syntes du om bilde?? Skal jeg ligge ut bilde av innkjøpene mine når jeg kommer hjem??(ikke vits å spørre egentlig, kommer til å gjøre det uansett, hahah) :D

day 3 in Oslo

(dette innlegget har sigedårlige bilder! Siden de er tatt med iPhone'en fra pc'e skjermen)

I dag har vi gjort litt forskjellig. Vi har så å si gått skikkelig mye! Vi har vært i Frogner parken og selvfølgelig måtte jo jeg ta bilde av Sinnataggen, han ligner litt på Christian!<3

Og vi har badet i Frogner badet. Det var skikkelig gøyt! Vi sklei på sklier, hoppet på stupebrettene og bare var i bassengene å snakket. Fikk til og med skille etter bikinien, og vi var der bare i litt over en time tror jeg :D
Og så må jeg bare si at det er sykt varmt her i Oslo! Vi har fått sykt med farge i dag!<3

Og så har vi vært på Dolly Dimpels og Mc Donalds, nam!

Og så har vi shoppet litt i dag. Men dere får ikke se innkjøpene mine enda, de får dere ikke se før jeg kommer hjem til Sotra igjen, skal samle alt i et innlegg, det blir litt lettere!<3

Og i morgen reiser vi fra Oslo, vi skal på color magic, gleder meg! Så får ikke blogget skikkelig på 3 dager.. Men kommer til å blogge fra iPhone'en :)

Hva syntes du om bildene??(selv om de er veldig dårlige..) Har du fint vær dere du er??

day 9

Kan dessverre ikke ta day 9 siden det er å ta bilde av utsikten fra rommet mitt, og jeg er jo ikke hjemme, så da kan jeg ikke det.. Tar bare resten av dagene jeg ikke får gjort nå, når jeg kommer hjem. Og btw. det kan være at jeg ikke får blogget de nærmeste dagene når jeg er på vei til og fra Tyskland.. Kanskje jeg mobilblogger :)


randomt, gammelt bilde (:

Hva syntes du om bilde??(hahah)

day 8

bilde av 5 sminkeprodukter jeg MÅ ha.


pudder og/eller foundation. puddere mitt er fra cubus og merket er maybelline og foundation'en er fra orflame og merket er gordiani gold


maskara. disse er fra mybelline, l'real og max factor


sølv eller hvit øyenskygge eller hvit eyeliner. disse er fra oriflame, cubus merket er mny og h&m


leppestifter. disse er fra elf og cubus og merket er maybelline(tror jeg)

+ lip balm, ellers klarer jeg ikke å bruke leppestiftene.

Noe sminkeprodukter du MÅ ha?? Har vi noe av det samme sminken??

day 7

et bilde jeg er skikkelig fornøyd med. det er 2 stk, velger kun 2 stk som jeg har tatt nylig, igdder ikke gå gjennom alle bildene jeg har tatt før.
bildene er tatt med canon eos 550d av meg og ingen av de er redigerte. 

Hva syntes du om bildene??

musikktips?

I morgen så reiser jeg til Oslo, og vi skal kjøre, så det kommer til å ta 6 eller 8 timer, husker ikke ka det var pappa sa, hahah, men i vertfall da trenger jeg virkelig musikktips, ellers kommer jeg til å dø! Så plis legg igjen din/dine favoritt sang/sanger, hadde blitt skikkelig glad!♥

Jeg kommer kanskje til å blogge på vei til Oslo siden vi skal kanskje kjøpe sånn internett pinne, elns. Og da kommer jeg til å blogge på Color fantasy/magic(eller hvordan det skrives, og så vetche hvilken av de vi skal på, hahah) og vi Sverige kommer jeg til å blogge da. Men jeg kommer i vertfall til å blogge på hotelle i Oslo siden der er det trådløst nett (:


// Fotograf: Silje Midtkandal eller Cecilie Solberg // Kamera: Canon EOS 500D // Redigering: Ingen // gammelt random bilde

Musikktips til meg??

day 4

Da skal jeg vise min topp 5 ønskeliste, siden det er det dag 4 sier at jeg skal gjøre, hahah, det ble en rar settning, jaja♥

// ny mobil // ny pc // parkas(til vinteren) // flere par UGGs(omg, det e ELSK!) // nytt tv // og som alle andre ønsker jeg meg jo også klær, hahah♥


// we♥it

Noe du ønsker deg??

stemme på meg?

Dere vet den konkurransen jeg sa jeg var med i? Vel mine bidrag ble valgt ut sammen med mange andre fine bilder, og mine har ikke fått noen stemmer, men jeg håper dere elskelige lesere vil ta dere et minutt å stemme på mine bidrag?? For meg♥

Kommer til å elsker dere for ALLTID om dere gjør det! Og om du skriver en kommentar under om at du har gjort det, kommenterer jeg 5 av innleggene dine ;D ♥♥ Trykk HER for å komme til der du stemmer :)

Her er mine bidrag da:

Jeg er 11 og 12, stem på begge eller et av de♥

Skal du stemme på meg??

day 2

Da var vi kommet til dag 2, og da skal jeg skrive 5 fakta om meg. Tar litt sånne randome fakta. So here we go:

♥ jeg er veldig utadvent, og elsker å bli kjent med folk.

♥ jeg blir veldig lett såret, og tar til meg ting utrolig fort, og jeg begynner å grine ganske så fort..

♥ jeg haaateeer edderkopper, det er det VERSTE som finnes!!!

♥ jeg får latterkick sykt fort, og det var leengee!♥

♥ jeg er skikkelig paranoid og mørkeredd, og tør virkelig ikke å gå ute alene når det er mørkt, og om jeg må gå alene MÅ jeg ha musikk! tror at det kommer til å være noen i busekene elns, og derfor må jeg ha musikk så jeg ikke hører noe.. det er mange som ikke kan ha musikk siden de må nødt til å høre noe, men det klarer ikke jeg..


veldig fint må jeg si, hahah

Fikk du vite noe intresangt om meg??

day 1

Dag 1 er altså at jeg skal ta bilde av de elektriske tingene jeg bruker. Bruker det vanlige som pc, mobil og kameraer, men her er då bilde av hvordan de ser ut (:


mobilen min, iPhone 3Gs


pc-en til Christian, Compaq Presario CQ62


speilreflekset, Canon EOS 550D


pc-en min, Compaq mini

+ jeg har et annet kamera, men det har mamma akkurat nå, siden hun er ute å reiser med søstrene sine, og hun ville ikke ha med speilreflekset siden de skulle gå på masse turer og sånt. Men det er i vertdall et rosa Samsung ES70 kamera.

Hvilke elektriske ting bruker du??

10 days

Tenkte jeg skulle ha en sånn 10 days challenge ting. Har funnet på disse punktene selv, så om du bruker den samme 10 days som meg, ligg igjen en kommentar om at du bruker den så kan jeg følge med på din blogg♥

day 1 - bilde av de elektriske tingene du bruker

day 2 - 5 fakta om meg

day 3 - et bilde av det fineste jeg har i skapet

day 4 - min topp 5 ønskeliste

day 5 - en random vlog

day 6 - bilde av 5 ting jeg har, som jeg elsker

day 7 - et bilde jeg er skikkelig fornøyd med

day 8 - 5 sminkeprodukter jeg MÅ ha

day 9 - et bilde av utsikten fra vinduet mitt

day 10 - 5 brae ting som har skjedd de siste 10 dagene


// Fotograf: Meg // Kamera: Smasung ES70 // Redigering: Ingen //

Kommer du til å følge med på min 10 days??  Hva syntes du om den 10 days som jeg har laget??

litt brunere litt fortere?? jatakk!

Solen kom tilbake allikevel, da ble jeg glad. Så jeg smørte meg med solkrem og gikk ut med pc-en å solte meg, så litt på film, så I Love You, Beth Cooper. Fikk ikke sett hele siden den klikket hele tiden.. Kjipt.

Men ja, tilbake til overskriften, jeg skal vise dere hvordan du kan "lage" saltvannsspray. Det er ikke så veldig vanskelig, og man trenger ikke så mye til det.. Hahah♥

Det du trener er: en flaske som kan spraye, salt og vann.

- hell salt ned i flasken, sånn at du dekker bunnen og litt mere.

- så fyller du flasken med vann.

- og så rister du flasken, og voila.

så sprayer du deg, soler deg og når du e ferdig å sole deg bare dusjer du av deg saltet, og så smører du deg med bodylotion. 

Dette funker siden at når man bader i saltvann og så går å soler deg, så blir du brunere enn når du bare soler deg med solkrem :)

Har du prøvd dette før?? Skal du prøve det??

nytt design kanskje?

Begynner å bli ganske lei designe mitt.. Har liksom hatt det siden FEBRUAR! Og det er SYKT! Heheh, derfor tenkte jeg å lage nytt design MED header, hohoh, neida, men ja, jeg skal ha header, og det ble mange komma♥

Jeg har nettopp laget 4 forskjellige headere, alle er redigert i picnik.com og photoscape, og bildene er tatt med kameraet canon eos 550d♥  Og DERE skal få velge hvilken jeg skal ha, den som får mest stemmer skal jeg bruke (:


nr 1


nr 2


nr 3


nr 4

Hvilken likte du best??

video forslag?

Har tenkt å lage vlog, men jeg vet ikke hva jeg skal videoblogge om, derfor trenger jeg deres hjelp. Hva vil DU ha video av? :)

btw. ikke må-gjøre-video, sminkevideo eller hårvideo.Sååe, video forslag?? 

summer 2011

bade bli brun sove chille med venner sove i telt være lenge ute shoppe trene se på solnedgang reise slaske ingen sminke ingen bruk av varmeprodukter lenge våken sole seg sommerklær barfot sand mellom tærene vinden i håret strandhår sove på en trampoline stjernehimmel vakre blomster inspirasjon shorts vintage knesje farger lyse farger filmer til langt på natt SUMMER 2011♥
Tycks??

the messengers

Awmahgahd! Neida, skal ikke være sånn fjortis, men jeg sitter her alene, i huset å ser på skrekkfilm.. Alene. Jeg holdte sånn seriøst på å begynne å GRINE i sted! Det var sykt, og det er kun 15 års grense på den.. Jeg pleier kun å kveppe av filmer, og jeg har ALDRI begynt å grine av en skrekkfilm før, men da har jeg sett filmen med noen andre da, men nå er jeg helt alene.. Ikke engang Turbo er her.. Omg!

Skulle ønske Markus eller Aina var her♥ Virkelig!


// fotograf: selvutløser // Kamera: Canon EOS 550D // Redigering: Picnik.com // veldig randomt bilde 

Har du sett The Messengers??  Er du redd for å se skrekkfilm alene??

VIKTIG!

Heijheij Søte Små♥

DETTE E VELDIG VIKTIG AT DU LESER!!

Oki, så jeg kommer ikke til å begynne å blogge før i ca sånn juni, juli eller august. Fordi i en av de måndene får jeg nytt kamera, og jeg gidder ikke lage ny blogg med det suge kameraet jeg har. Bloggen jeg har no e; http://pusensilje.blogg.no/

Men jeg håper du vil lese denne bloggen når jeg begynner å blogg på den. Får håpe disse måndene går fort då! Så dere og jeg slipper å vente så lenge!♥ Det kameraet jeg vil ha e et Canon EOS 500D, håper VIRKELIG jeg får det!♥


// Fotograf; Meg // Kamera; Canon EOS 1000D // Redigering; Ingen //

Dette bilde tok jeg en gang en vennine var hos meg, hun har speilrefleks og så hadde hun det med seg, og jeg hadde det litt gøyt!♥

Hva syntes du om bilde??

- Silje

Kategorier

Arkiv

hits