[ video ]

rommet mitt // video

jeg fant forresten en video på youtube så jeg bare lastet ned videoen fra youtube, håper dere skjønte det,hahaha :-D her er vertfall videoen av rommet mitt da. 

hva syntes du om det nye rommet mitt??

rommet mitt.

holder på å redigere rom-videoen, men det kommer dessverre ikke noe før video siden at jeg spilte den inn på den gamle iPhonen min, og den ligger jo avslått nede i en skuff.. men rom-videoen kommer ut i løpet av dagen tror jeg :-)gleder du deg til å se rommet mitt??

kakebaking

i går bakte meg og Aina brownies♥ vi trodde det skulle gå rett til Afrika, men den ble drit god!

er vi flinke??

//inspiration&motivation

vet det bare er turnvideoer, heh, men om dere ikke gidder å se alle så dere vertfall se den nederste. får insane med motivasjon av den. eller jeg får det vertfall (;

hva syntes du om videoene??

flip it upside down.

hahah, teit overskrift, men visste ikke hva jeg skulle ha som overskrift. men her om dagen så la jeg inn noen bilder og videoer på minnepennen fra gamle pcen in, også hadde vi ikke internett og jeg har ikke noe å gjøre på så jeg bare redigerte en video av meg som ble filmet når vi var i fysak. den er ikke så lang, menmen. håper dere liker den, enjoy!♥

ikke mobb baklengs skruen min. det var den første dagen jeg tok baklengs skru på sånn et og et halvt år, siden jeg klarte å tryne den da, og har ikke tørd siden. men jeg tørde da, og den er ikke så bra, men jeg prøver å forberede meg.

hva syntes du??

video // dansegruppen

har lastet opp videoen fra dansegruppen fra ung 2011. så håper dere liker den (:

hva syntes du om dansen?? jeg elsket den!

hverdagsminke // video

ok. detter er døds flaut, grunnen til det er fordi jeg ser ut som en fisk mesteparten av tiden, ser helt ut som crap fordi det var om morningen og håret mitt var vått.

foundation fra l'oreal true match
dipliner fra maybelline master presice
maskara fra l'oreal wolume million lashes
maskara fra isadorea build up volume mascara
øyenbrynsblyant fra h&m

det kommer en til sminkevideo litt etter jul/nyttår også, ikke hverdagsminke tror jeg, men i vertfall en elr annen sminkevideo, så håper dere kleder dere til det. også kommer jeg kanskje til å ha en hårvideo når det nærmer seg jul. så ja. 

hva syntes du om min hverdagsminke??  bruker du noe av det samme??

turnvideo

lovet jo dere en ny turnvideo, så her er den. filmet den på onsdag, og ikke klag på kvaliteten på klippene, de er filmet med iphone ;)

hva syntes du om videoen??

svarene fra spørsmålsrunden

jupp, det er ganske så lenge siden jeg hadde den spørsmålsrunden, men den første videoen jeg laget var skikkelig dårlig kvalitet på(filmet med web) og den var for lang, så da må jeg lage en ny. tar litt av den på video og resten skriftlig (: 

 Hva er favoritt maten din? svar: kyllingfillet, kyllingsaus og poteter Kan du lage sminke video? svar: det kan jeg vel, har prøvd mange ganger, men kameraet slutter å filme, og en gang glemte jeg å sitte på kemaeraet, hahha. Hva har du gjort i sommer? var hjemme, badet masse, var i Tyskland med sånn Colour Magic cruisebåt, var i Sverige også var jeg i Oslo. Hvilket kamera har du? canon eos 550d y-sang? nå for tiden er det Alice in Videoland - Spaceship, Cobra Starship ft. Sabi - You make me feel og noen flere. Hva er ditt yndlingsklesmerke? Jean Paul, Börkvin og wesc tror jeg. når skal du konfe deg? 12. mai. 2012 tror jeg. hva er ditt yndlingsgodteri? det må være sånne svarte og røde hodeskaller. Skal du konfirmere deg kristelig eller borgerlig? kristelig, får ikke lov å konfirmere meg borerlig, vet ikke hvorfor. Og hvilken bunad skal du ha? skal faktisk ikke ha bunad (: Er du kresen? sånn midt i mellom. Hvem var den siste du var sammen med? markus krüger. Er du venner med den du var sammen med? jupp. Liker du utsene ditt? ikke egentlig. Noe du vill forandre med deg selv? mindre nese, helt flat mage, større pupper(tenk at jeg skriver det her), mindre ben og tynnere armer. Har du navn på kameraet/pcen eller andre tilfeldige ting? iphonen min heter Justin Bieber, elsker den, pc'en min heter sugedårligedritt(ikke egentlig) og kameraet mitt heter VERDENSbeste! 

det var så og si alle spørsmålene. skrev ikke alle ned her siden noen av de fikk dere svar på i videoen. så ja, da håper jeg dere e fornøyde, det er ivertfall jeg, har utsatt det døds lenge, hahah, jeg e flink.

svarte jeg bra nok??

what's in my schoolbag // video

kjedet meg litt når jeg lonet, så måtte bare lage en video. heheh, døds flaut.

bruker du sekk eller bag/veske på skolen??  hva syntes du om videoen??

turnvideo

var ute å trente litt i sted. turnet. hahah. 

 

se den i HD!

hva syntes du om videoen??

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN >HER<

sminke jeg bruker // video

ja. isted(for leengee siden) tenkte jeg at jeg skulle lage en video til dere, min andre video på bloggen, wiho. men ja, jeg måtte filme den 2 ganger og jeg måtte laste den opp på youtube 2 ganger, for den første gangen filmet ikke kameraet mitt, gjett om jeg ble sur da? så jeg måtte filme den en gang til, og det med youtube var at jeg lastet den rett opp fra Windoes Live Movie Maker, så mens den lastet opp var jeg ute å solte meg, og så gikk pc'en tom for strøm og da sluttet den å laste filmen opp.. og nå er kameraet mitt tom for strøm, så jeg må lade det så fort jeg gidder.

 

bruker du noe av det samme??

omøbelring av rommet mitt ~ før&etter

Var på butikken med Turbo i sted å kjøpte dipp, rømme og gullerøtter. Så det har jeg nettopp spist.

Før jeg spiste det, ryddet jeg og omøblerte på rommet mitt. Følte det ble skikkelig lyst nå. Har ikke fått opp speilet igjen der jeg vil ha det enda, siden det må jeg ha hjelp med av pappa (:

Hva syntes du om rommet mitt etter at jeg omøblerte det??

Kategorier

Arkiv

hits