januar 2012

altfor kaldt.

får ikke blogget så mye siden netter vårt hjemme er klikket og det er stress å blogge fra iPhone. derfor får dere bare vente til jeg får fikset nettet hjemme før det blir skikkelig blogging.

også er det så sykt kaldt ute, og da blir jeg skikkelig trøtt og slapp, spesielt siden jeg må gå med så sykt mye klær for ikke å fryse..

blir du trøtt og slapp når det er kaldt ute??
(arkiv bilder i innlegget forresten)

party all night long.

var på vinter party på skolen i går. var litt kos selvom det kom litt lite folk, og det ikke var sånn insane bra musikk, men vi danset og snakket og lo masse, så det var kos♥ ble også tatt en del bilder der, men de kommer ikke ut på bloggen før de blir lagt ut på facebook.


ikke redigert i det hele tatt nei.

i natt så sov forresten Aina hos meg, så jeg orket ikke å blogge. vi la oss sånn seks syv i morges og stod opp tolv eller noe sånt. 
og i dag har jeg ikke strittet håret, noe som gjør at krøllene mine kommer frem.. det vises ikke så godt på bilde under siden jeg har alt håret på den ene siden, menmen. har masse korketrekkere til vanlig.


sorry dårlige bilder, de er tatt med iPhone siden jeg ikker orket å gå opp å hente kameraet. så ble iPhone bilder :)

har du naturlige krøller/fall??  hva skal du i dag??

bursdags bilder.

var utrolig koselig i bursdagen til Tonje. vi spiste taco, iskake, chips, snop, dipp, masse brus, miffins osv. danset, lo, hørte på musikk og hadde det super kjekt, eller jeg hadde det vertfall super kjekt♥ hadde jo med kameraet, så ble tatt noen bilder.


herligste bursdagsbarnet!


er jo selvfølgelig mange andre bilder, og det var jo flere i besøket, men orker ikke redigere alle + jeg liker ikke å ha altfor mange bilder i innleggene mine.. føler det blir for mye da.

hva syntes du om bildene??

snart bursdag.

skal snart i besøk til Tonje, blir sikkert kjempe kos. skal gå med kjole bare fordi jeg elsker å gå med kjole, ehe, også kommer jeg sikkert til å ha med meg kameraet mitt. så vet jeg rett blir det nok tatt noen bilder♥


tror jeg skal bruke kjolen over. elsker den, den er rosa, feminin og blonder på! også er den utrolig fin og er helt herlig å gå med, siden den ikke er sånn "får-nesten-ikke-puste" stram. hahah, fin forklaring.

hva syntes du om kjolen??

herlig.

i dag har jeg gjort en del. har vært på skolen, vært på tur med Turbo, vært å trent de småe turnerene og jeg har vært å trent selv på Sprek og blid. føler meg skikkelig sporty, og det var skikkelig herlig å trene i dag! ble nesten ikke sliten, noe som var sykt deilig!♥

også skal jeg nyte denne skålen med druer og vanilje kesam. elsk! og jeg har chips da, kan jo ikke bare være sunn.

liker du vanilje kesam og druer??  trent i dag??

15 things a girl want..

1. share secrets with her.
2. give her your jacket/hoodie.
3. smile&laugh with her.
4. kiss her unexpectedly.
5. make her feel loved.


6. be there when she needs you.
7. hold her close when she's cold.
8. when people diss her, stand up or her.
9. comfort her when she cries, and wipe away her tears. 
10. take her for lang walks at night.11. hug her from behind around the waist.
12. take pictures with her.
13. let her sit on your lap.
14. take her hand in your hand.
15. LOVE HER!


tycks?? enig i det som står der??

details.


// alle bildene er tatt av meg med canon eos 550d + ef 18-55mm

nå skal jeg på trening, og vet heller ikke om jeg blogger mer når jeg kommer hjem, vi får se. 

hva syntes du om bildene??

best friends wont let you do stupid things... alonebest friends are people who makes your problems their problems, just so you don't have to go trought them alone.

hva syntes du om bilde??

sleepover.

har ikke hatt tid til å blogge i dag siden jeg har vært opptatt i hele dag. var ute fra sånn ett til fem, så dro jeg til kirken seks siden skulle på T15 - Onside. man kunne velge mellom dans, idrett og kor eller noe sånt og jeg valgte dans, og det fikk jeg.

det var ganske kos dien vi lagde nesten hele dansen selv og sånt. også når klokken var sånn elleve så gikk vi ned på Landro Skole for vi skulle på disco eller noe sånt. det var ganske slapt egentlig, så meg og Malin bare satt å snakket og sånt♥


elise og meg


meg og aina

hva har du gjort i dag??  har du eller skal du på overnatting i helgen??

favoritt parfymer.

jeg har egentlig en del parfymer, men bruker ikke alle. så her er mine topp 3 favoritt parfymer. det er ikke noe spesiellt rekke på de, så liker liksom ingen bedre enn andre(av disse 3).


Britney Spears - Midnight Fantasy: denne lukter seriøst godteri! elsker den søte lukten.


Hugo Boss Orange: denne parfymen har også en ganske søt lukt, men ikke altfor søt. og det lukter egentlig litt sterkt, men ikke altfor sterkt.Lacoste - Joy Of Pink: denne parfymen lukter mer sporty og er litt sterkere. den er heller ikke like søt som de andre, men litt mer sprundlene om det er ordet, vanskelig å forklare.

elsker alle de 3 parfymene! må snart kjøpe ny lacoste parfyme, derfor bruker jeg den ikke så mye lengre som jeg gjorde før..

hva heter din favoritt parfyme??  har du luktet en av mine??

chille time.

ah, endelig helg! denne skoledagen har vært ganske chill. fikk sitte med Aina, vi så film, Romeo and Julie, verdens søteste film! og vi fikk karakterkortet. som jeg ikke egentlig var så fornøyd med, fikk 2 5ere som jeg er kjempe fornøyd med da :-)


fant også kosetøfflene mine igjen, så sitter her i joggebukse og kosetøffler♥

hvordan har din dag vært??

give your heart to someone you love.

beklager for at jeg ikke har blogget, har ikke orket og har ikke hatt noe å blogge om. og tusen takk til alle som kommenterte innlegget under♥


i dag har jeg ikke gjort stort. var utrolig slapp på skolen og har nesten bare sovet gjennom hele skoledagen, brukte opp all strømmen på iPhonen på 3 timer(hadde 86% når jeg dro til skolen) fordi jeg hørte så mye på musikk. etter skolen var jeg litt med Aina, også dro jeg å trente de småe troppturnerene. også bare tok jeg å jogget hjem fra Poleide. sykt lenge siden jeg har trent nå på grunn av operasjonen osv. også får jeg jo ikke lov å trene turn, så. var litt ute av trening, men har forsatt kondis da. så det var utrolig deilig! gleder meg sykt til å kunne trene for fult igjen! :D
(bildet er forresten ganske randomt siden jeg ikke har tatt noe bilder i løpet av dagen, og ringen var ganske fin) 

hva syntes du om bildet??

blondine eller brunette??

heheh, på turn i dag så prøvde jeg extensionet til Henriette, og hun har brunt hår, jeg har egentlig ganske lyst å farge håret brunt, men vet ikke helt. 

så jeg lurte på hva dere syntes, om jeg kler det å sånt?? (:kledde jeg brunt hår?? skal jeg farge det sånn elelr beholde blondt hår??

why cut yourself when you can be in love?


// tatt med canon eos 550d + ef 18-55mm

syntes om bilde??

outfit 15. januar. 2012

tenkte å ha en outfit i dag, lenge siden + jeg ikke har noe annet å blogge om. 
har egentlig bare kastet på meg noe klær og sminke i dag, hahah, tok det første jeg fant(som i dag lå på skrivebordet sammen med masse annet dritt).


cardigan med hette fra hm // topp med fugler på fra gina tricot // bukse fra bikbok // sko fra lacoste

hva syntes du??

moi.

ok, siden jeg ikke har en verdens ting å blogge om og jeg kjeder meg noe sykt, så bare tar jeg en sånn ting som jeg fant på bloggen til Susanne Eines(trykk på navnet for å komme til bloggen), så ja.


jeg heter Silje Dalland.

jeg er for øyeblikket kjedsom.

jeg er flink til å turne.

jeg liker ikke å være syk.

jeg er kjempe dårlig til å danse og synge.jeg liker å sove.

jeg turner fordi jeg elsker det.(står egnt. synger der, men jeg synger jo ikke så)

jeg elsker store hettegensre og gode manneparfymer.

jeg ønsker meg iphone4/4S, macbook pro, canada goose, ugg baily button, 50mm linse, canon eos 600D.

jeg liker å ta&redigere bilder.jeg er avhengig av musikk, venner&facebook.

jeg har på meg kose klær.

jeg drikker brus&vann.

jeg hører på musikk.

jeg er redd for mørket&edderkopper.jeg kan ikke forstå fransk.

jeg er pinlig dårlig i matte.

jeg er oppvokst med hund.

jeg har lyst til å kunne trene igjen&bli helt frisk.hva syntes du om bildene?? 

the snow falls, even when the sky is blue.


// bildene er tatt av meg med canona eos 550d + ef 18-55mm

hva syntes du om bildene??

troppturn.

ja, jeg fikk dette spm så da må jo jeg svare på det. jeg går på tropp, eller troppgymnastikk som det heter, og jeg syntes det er super gøyt. der er heller ikke vanskelig. 

har egentlig lyst å begynne på konkurranseturn men jeg er for gammel, eller kunne jo ha begynt bare for å lære meg ting, men vil jo bli god og kunne konkurrere da.. menmen, du fikk vertfall svar på spm.

jeg går på tropp.

har du gått på konkurranseturn eller troppgymnastikk før?? har forresten kommet hjem fra sykehuset nå.

svar.

oki, fikk en kommentar fra en anonym på innlegget under om at jeg ikke har sagt det med hjerte til noen, da mente jeg ikke at jeg ikke hadde sagt til noen at jeg har hjerterytmefordtyrrelse.

jeg mente at før jeg ikke visste noe om det med hjerte og bare hadde hjertebank sa jeg det ikke til noen. liksom jeg sa ikke at jeg hadde vondt osv til noen voksne. så vet du det (;

også har jeg ikke med pcen så gidder ikke blogge noe mer før jeg kommer hjem igjen. så vi snakkest (:

straks sykehus.

oki. så grunnen til at jeg ikke kunne være syk til i dag, er fordi jeg skal operere i morgen, og de ligger meg ikke i narkose visst jeg er tett i nesen, og operasjonen har allerede vært flyttet en gang, og det gidder jeg ikke igjen.

men er heldigvis friskere nå og ikke fult så tett i nesen. og det er i morgen jeg skal operere. jeg skal operer hjerte for de som ikke visste det, siden jeg har en slags hjertefeil, eller jeg har hjerterytmeforstyrrelser. som i morgen skal vekk! endelig♥

fikk heller ikke sove i natt siden jeg gruet meg sånn, men mest til å ta blodprøver og ta inn sånn veneflo(om det er det det heter). men ja. siden jeg skal jo i narkose og da kjenner jeg ingenting under operasjonen, men er jo våken når jeg skal ta blodprøver og inn veneflo. 

får vel bare ta det med et smil og være positiv. har nå levd med hjerterytmeforstyrrelser i over 2år nå, men har ikke sagt det til noen, hahah, smart av meg må jeg si..også vet jeg ikke helt om det blir noe blogging før jeg kommer hjem igjen, siden jeg vet ikke om det er nett der.. men tror jeg skal ta med meg pcen sånn at jeg vertfall kan sjekke. for da blir det sikkert noe blogging, hahah, kanskje jeg tar noen creepy sykehusbilder? hahah, neida. kommer sikkert noen, men ikke sånn masse blod osv.

noe du lurer på??  ønske meg lykketil??

you have no idea what i want.


// tatt av meg med canon eos 550d + ef 18-55mm

hva syntes du om bilde??

header.

 endelig så har jeg å skaffet meg en skikkelig header. kjedet meg så sykt i sted, så jeg bare tok å laget en fort jeg. bildene ble tatt i går, egentlig så var det bare forsøk på nytt profilbilde på facebook, men så ble noen av de til ny header også. det er vel bra♥


// bildene er i headeren er tatt av Aina(trykk på navnet for å komme til bloggen hennes) og headeren er laget i gimp og photoscape.

har også skiftet farge på selve bloggen sånn at det passer til headeren.

hva syntes du om headeren??

min bestevenn.

de fleste har en venn de stoler mest på av alle vennen sine, altså en  allerbestevenn. og min allerbestevenn heter da Aina Skar. hun er den aller beste. 

jeg kan si alt til hun og jeg stoler uendelig mye på henne. hun holder på hemeligheter, og vi er så og si helt like. vi har samme klesstil, humor, interesser(utenom riding da) og så mye mer. 

vi ler alltid og har det alltid gøy når vi er sammen, og vi krangler aldri. vi er også så snille med hverandre at vi sier stygge ting til hverandre, hvor søtt er ikke det? hahah, neida, men vi begge vet at begge bare kødder da. for det er sånn vi begge er♥ vi er med hverandre 25/7, kødder ikke engang + vi går i samme klasse. noe som ikke er så lurt siden vi bare maser uansett hvor vi begge sitter i klasserommet. vi får ikke lov å jobbe sammen fordi vi maser så mye, hahha, ikke gøyt. 

før måtte vi sitte i hver vårt hjørne av klasserommet. jeg satt helt nede i kroken bakerst, og aina satt på andre siden helt framme i kroken der. men det fikk ikke oss til å slutte å snakke, hahaa♥

men meg og Aina finner alltid på noe å gjøre, selvom det er den kjedeligste dagen ever klarer vi å finne på noe gøy. og vi finner alltid på noe å snakke om, uansett om vi har snakket om alt, finner vi på noe. og vi har alltid sykaste latterkrampene. elsker det!

vi finner på de mest randome ting som oftes. en gang skulle vi teste brannstigen til Aina og de, det endte med at Aina nesten knakk skulderen og et utelys + syk latterkick, og litt kjeft, heheh. en annen gang skulle vi slåss og det endte med en ripette iPhone, en pc som datt i bakken og spytt i trynet på oss begge. hhaha, vi har jo ikke bare ting som har gått galt, vi har jo også alle shopping stundene våres, aller overnattingene og døyningene, + masse andre fine og koselige minner!♥


er så utrolig heldig som har en som deg, Aina! kunne ikke fått noe bedre enn deg! elsker deg, verdensbeste♥

hva heter bestevennen din??

syk ++

flott. Bjørn smittet meg selvfølgelig med forkjølelse i går, og nå som det er helg? fml. og det passer sykt dårlig å bli forkjølet nå. grunnen får dere vite på mandag.

men jeg seriøst hater å være forkjølet. har vondt i hodet, er tett i nesen, vond og sår hals osv. h-a-t-e-r-d-e-t! jaja, sånn er livet da..å jeg vet jeg ikke har blogget så mye i det siste, men det skjer ikke så mye her, og jeg pleier å komme så sent hjem så jeg orker ikke blogge når jeg kommer hjem liksom. men skal prøve å skjerpe meg, lover dere!

er du syk for tiden??

//inspiration&motivation

vet det bare er turnvideoer, heh, men om dere ikke gidder å se alle så dere vertfall se den nederste. får insane med motivasjon av den. eller jeg får det vertfall (;

hva syntes du om videoene??

vondt.

har vondt i hele kroppen nå. kjenner jeg virkelig er ute av form, og at jeg virkelig ikke har trent i julen. men gleder meg til å begynne for fult. var skikkelig koselig på trening, og vi trente kjempe masse og tøyet og lo osv. har vær en kjekk, men hard trening. 
var forresten turn trening jeg var på.

føler du deg ute av form?? spist masse i julen sånn som meg??

flip it upside down.

hahah, teit overskrift, men visste ikke hva jeg skulle ha som overskrift. men her om dagen så la jeg inn noen bilder og videoer på minnepennen fra gamle pcen in, også hadde vi ikke internett og jeg har ikke noe å gjøre på så jeg bare redigerte en video av meg som ble filmet når vi var i fysak. den er ikke så lang, menmen. håper dere liker den, enjoy!♥

ikke mobb baklengs skruen min. det var den første dagen jeg tok baklengs skru på sånn et og et halvt år, siden jeg klarte å tryne den da, og har ikke tørd siden. men jeg tørde da, og den er ikke så bra, men jeg prøver å forberede meg.

hva syntes du??

turn.

skal straks på turn, mp bare spise litt først. gleder meg så sykt til å begynne å trene igjen, er sykt lenge siden. og dette året skal jeg gokusere sykt på turn og trening! for jeg vil jo bli god osv.♥
oi, så fine bilder.

liker du å trene?? hva sport går du på??

innkjøp 02. januar. 2012

i dag var jeg på Sartor med Aina. Malin skulle egentlig være med å, men så kunne hun ikke likevel. 
menmen, så meg og Aina bare shoppet litt og hang litt rundt, eller jeg shoppet da. heheh♥


genser fra bikbok


oversized topp fra gina tricot


hals fra gina tricot


genser fra gina tricot


kjole fra gina tricot(finere i virkeligheten)


dunjakke fra bikbok

+ noe undertøy fra gina tricot

hva syntes du om innkjøpet??

min nyttårsaften.

har ikke orket å blogge før nå, også har jeg måttet redigere bildene osv. men her kommer da hvordan min nyttårsaften var. 

meg, mamma, pappa og Christian spiste først god mat(pinnekjøtt!!) og dessert(iskake) her hjemme. og når klokken var sånn ni gikk vi opp til Aina og de. men meg og Aina måtte rett ned til meg igjen for å hente noe brød og mobilen min. vi gikk i pumps i nedoverbakke og vi hadde helt latterkick, så det endte opp med at vi gikk barfot istede, hahahha♥

når vi kom opp igjen til Aina var vi litt på pcen, skjøt opp noe sånne små rakketter som jeg hadde, vi hadde helt latterkick der å. så gikk vi inn igjen å var litt på pcen og så på tv osv. for så å gå ut igjen å fyre opp store fyrverkerier, si godt nyttår til masse folk og kose oss med stjerneskudd. men så gadd vi ikke mer så vi gikk inn igjen å spiste chips, fruktsalat, tv og pc. og mer latterkick! hahah♥ 


// alle bildene er tatt av meg med canon eos 550d + ef 18-55mm

hva syntes du om bildene??  koste du deg på nyttårsaften??

Kategorier

Arkiv

hits