mars 2012

blå himmel og sol ute,

mens jeg må være inne å rydde rommet siden jeg skal 'pusse det opp'. skal male det og hive ut skapet mitt og litt sånne andre ting, kommer KANSKJE en før og etter video, men nå har jeg liksom heve ut tven min, så blir ikke det samme, men kan se hva jeg får til :-)også har vi forresten påskeferie nå, herlig! så blir vel til at jeg går uten sminke, ufikset hår og i slaske klær hele ferien, og det eneste jeg kommer til å gjøre er å være med venner, sove, slaske og fikse på rommet mitt, skal kanskje opp på fjellet på ski med Aina og de, må bare snakke med Aina, visst ikke drar sikkert bare meg og hun opp♥


vanskelig å smile mot solen, hahaha.

har du påskeferie?? hva syntes du om bildene??

innkjøp 26 mars 2012.

var på Sartor med mamma etter skolen i dag, også fikk jeg noe da♥ 


chinos shorts fra h&m


deo fra h&m


straightcreme ting fra h&m


2-pack med strøpebukse(sånn halvveis gjennomsiktig) fra gina tricot

hva syntes du om innkjøpet??

nordic water peace.


// tatt av meg med canon eos 550d.

ben&jerry's har seriøst de beste isene som finnes! elsker ben&jerry's is♥

liker du ben&jerry's is?? hvilken er din favoritt??

bilder fra konkurransen.

var utrolig koselig hos Celine i natt sammen med Susanne, og det var utrolig koselig på vårballet også. ble forresten kåret til kronprinsesse denne gangen å, sykt søtt!♥

også var jeg jo på turn konkurransen, og det var utrolig gøy! hadde jo med meg kameraet så ble en del bilder må jeg si. så her kommer de beste:


laget som var på konkurransen ♥

ble ikke så mange bilder jeg la ut, hahah, men er ikke like gøyt å se på bilder som det er å se på videoer, og jeg tok ikke så mange videoer, menmen.

hva sport går du på?? hva syntes du om bildene??

herlig.

omg som jeg elsker været her i Bergen for tiden! er sykt fint, solen skinner og det er faktisk varmt! nå straks skal jeg ned å ta sol og litt sånt, også senere skal jeg på vårball og etter vårballet skal meg og Susanne sove hos Celine.

i morgen blir det å dra til Sandslihallen for turn konkurranse, dessverre kan ikke jeg være med siden jeg klarte å få en vridning i kneet under treningen på tirsdag, så nå går jeg altså på krykker.. skulle egentlig være med, men så skjedde jo dette, fint liv. 
♥♥♥♥

er det fint vær der du bor??  

i will love you till the last rose die.


jajaj, jeg suger til å blogge for tiden.

hva syntes du om bilde??

esc2vinnik
esc2vinnik

you can close your eyes, you're safe with me.


// bildene er helt random tatt i morges før jeg gikk til skolen, hahah :D

hva syntes du om bildene??

outfit 18 mars 2012

lillebroren min skal feire bursdagen sin i dag, så bare slengte på meg noe i farten, hahah. ikke noe slasket, men litt chill om jeg kan si det sånn. oki, dette ga ingen mening, så her er outfiten min;


beige topp(som jeg har kneppet opp) fra bikbok // hvit basic topp fra bikbok // mørk jeans fra bikbok // hvite sko fra lacoste

hva syntes du??

iphone photos.

long time, no see. siden jeg elsker å ta bilder, og siden jeg har bruker/konto på instagram, så tar jo jeg ofte bilder med iPhonen. og siden man kan redigere bildene innpå instagram blir bildene mye finere enn vanlig. så her får dere de fineste bildene jeg har lagt ut der. 


alle bildene er tatt med iphone, forklarer sugen kvaliter.

syntes om de 3 bildene??

nattcup.

vil bare si sorry for at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene, har ikke hatt noe å blogge om, eller jo, men har ikke hatt bilder.

i dag kom jeg opp til Aina litt etter jeg hadde stått opp og kledd på meg og sånt, også fikset vi oss også ble vi kjørt ned på butikken for å møte en som heter Joel. så gikk vi bort på nattcup men det sugde så vi gikk opp til Aina for at hun skulle bytte klær, for så å gå ned igjen på nattcup. men da var det litt gøyere så vi var der til tolv. var sykt koselig å hilse og snakke med masse folk! i got some new friends today, hahahah. 


vi holdte på å sminke oss ja..


var på badet med Aina i 45 min ca, og lillesøsteren har allerede funnet kameraet og tatt noen fine selvdigger bilder av seg selv.

har du vært på nattcup i det siste??

KONY 2012

de fleste har vel sett denne videoen, og til dere som ikke har det; ta dere tiden å se hele, den varer i 30minutter, men det er verdt det!

miss it.

fytti som jeg savner sommeren! savner sol, varm luft, lite klær, solbrun hud, små sko, tør bakke, bade ute og spise masse is! hater alt dette regnet, kalde luften, vinden, masse klær, tunge sko osv. 


live. love. laugh. 

savner du sommeren??

outfit 05 mars 2012


tubebh fra bikbok(aina sin) // topp fra bikbok // bukse fra bikbok(elise sin) // sko fra converse(elise sine)


øredobber fra vero moda 


elise sine converse.

hva syntes du om outfiten min for i dag??

home sweet home.

nå har jeg da kommet hjem igjen, ville ikke dra, var så koselig der! menmen, skolen begynner jo igjen i morgen og jeg gleder meg til å se igjen de fleste av vennene mine♥

har hatt det helt herlig i Førde sammen med bestejenten min! vi har led dutrolig mye, snakket masse, shoppet, og kost oss utrolig mye! også har vi ikke sovet i det hele tatt neste, har jo vært morning når vi har lagt oss, typisk oss, angrer alltid dagen etterpå, men er koselig! 

men skal ikke skrive så mye, så får dere heller noen bilder :-D


ah, herlig! sanver Førde allerede..

syntes om bildene??

make them green eyes turn blue.

bitch, try to watch everything trough my eyes, and you will see what eye see and how to handle the situasions. 

     syntes om bildet, hahaha??

innkjøp 02 mars 2012

var på shopping med Aina i dag, og vi var sykt sliten når vi var ferdig. kjøpte ikke så mye, men holder. også var det jo 2-3 storee kjøpesntre her, og vi gikk frem og tilbake i alle, hahah♥ men var kos!


sykt søt topp fra bikbok


hettegenser fra bikbok


drit fin fjær ring fra bikbok


fineste fjær øredobbene fra vero moda


lippgloss fra hm


bh fra hm


sykeste løsvippene fra cubus

syntes om innkjøpet??

it lights up the dark.


// dårligste bilde ever, men syntes det var fint fordi om!

tycks??

atm.

akkurat nå sitter jeg på bussen til Førde sammen med Aina, og her skal vi sitte i 4 timer.. woho, bra vi har internett da♥ det vi skal i Førde er å besøke farmor og farfar, også skal jo vi selvfølgelig shoppe og kose oss masse! gleder meg utrolig mye til å komme frem. 


//gammelt bilde.

er utrolig nok ikke trøtt ettersom Aina sov hos meg i natt og vi la oss halv syc, ble vekket åtte, og stod opp halv ni.. litt lite søvn men det får holde, heheh, får nok masse søvn på bussen når pcen tar slutt for strøm(gruer meg til det!).

skal også selvfølgelig blogge når vi er hos farmor og farfar siden de har jo selvfølgelig internett, så blir enten mange innlegg om hvor koselig vi har det, eller så blir det få innlegg fordi jeg koser meg for mye til å tenke på blogging, hahaha :-D

har du vært i Førde før??

Kategorier

Arkiv

hits