april 2012

escada parfymee

har ikke begynt igjen,men bare måtte lage ett innlegg for å kunne bli med 'konkurransen'.


Klikk her for å se hvordan du kan få Sexy Grafitti!

pause.

tar meg en pause fra blogging rett og slett bare fordi jeg ikke orker å tenke på å ta bilder hele tiden, og jeg gidder nesten aldri å ha med meg kameraet noen steder. vet ikke hvor lenge denne pausen vil varer, noen dager, noen uker, noen måneder, hvem vet? men ja, ville bare si at jeg tar meg en liten pause så får vi se hvortid jeg kommer tilbake :-)


helt randomt bilde fra shooten til meg og aina :-)

så da sees vi en eller annen gang da! :*

milkshake

mm, sitter her å drikker sjokolade milkshake! skulle egentlig lage oreomilkshake, men vi hadde selvfølgelig ikke mer oreokjeks igjen.. så ble sjokolade milkshake istede :-D

mm! blogger fra iphonen forresten.
liker du milkshake?? hvilken er din favoritt smak??

photoshoot 22 april 2012

inatt sov Aina hos meg, vi stod opp klokken ni i morges for å dra i kirken, endelig ferdig med det(sånn konfedrit)! og nå er det bare å vente på konfe dagen da! men nok om det. så når vi kom hjem tok vi bare på oss shorts, la oss ut på trampoline og selvfølgelig sovnet jeg, mens Aina satt på pcen. når jeg våknet var jeg helt rød oppå nesen(solbreeeent). var skikkelig chill! 
så bestemte vi oss for å ha photoshoot, så her er noen av 3235467 bildene vi tok :-D
// alle bildene er tatt av meg og Aina med Canon Eos 550D. 

hva syntes du om bildene??

the power of makeup // everything

det er jo mange jenter som bruker timesvis foran speile for å sminke seg om mornigen før de går på skolen foreksemple. kanskje de er redd for at om de ikke sminker hele fjeset vil ikke folk like de? kanskje de er redd for at folk skal syntes hun er stygg? kanskje hun er redd for å vise seg uten de tonnene med fjessminke, de tusen lagene med maskara osv? 
jeg kan ærlig si at jeg hater å gå uten sminke ute blandt folk, jeg føler meg som en mann, hahah! jenter flest får jo mer selvtillit av sminke og føler seg pener med sminke, det gjør vertfall jeg(sier ikke alle føler det sånn, men de fleste gjør vel det). 

 
med og uten sminke. alle blir helt forskjellige med sminke enn det de ser ut som uten sminke.. 

liker du best å gå med eller uten sminke når du er ute blandt folk?? føler du deg pener med sminke??

jeg har virkelig lykke.

da var det bare å finne frem krykkene igjen for de blir jeg gående på de igjen, gøy.
det som skjedde var at jeg dro på turn for første gang på over en måned, så hoppet jeg rett opp og ned på tumblingen, også *BAM* så knakk kneet ut av ledd.. kjempe gøy!(det har knekt på plass igjen da, ehe)

og jeg som gledet meg til å turne igjen! det gikk så og si rett i dass.. nå blir det joggebukse i minst 2 uker.
og så kan det være jeg ikke får turne på gymfest i vest.. ble så sur då! menmen, får være med da :-)

2 cappisene på Sotra turn. hahaha :-D

beste frokosten!
druer, vanilje kesam, blåbær og walnøtter, mm!

har du spist en god frokost??(hahaha) har du smakt dette eller noe lignende før??

outfit 16 april 2012

hadde blogget før nå om jeg hadde kommet tidligere hjem fra skolen. var igjen på skolen en time sammen med Aina siden vi var på leksehjelp :-) men her er det jeg hadde på meg i dag da.


singlet fra bikbok // tubebh fra bikbok // chinos shorts fra bikbok // strømpebukse fra ??vet ikke?? // sko fra converse

hva syntes du om outfiten??

traning.

siden jeg klarte å få vridning i kneet for litt over en måned siden tror jeg, har jo ikke jeg kunnet trent beina siden at jeg har gått på krykker, ikke har kunnet strekke ut eller bøye foten, og da har jeg ikke orket å trene mage eller armer heller, noe som er utrolig kjipt. men nå, så har jeg lagd meg et treningsprogram som jeg skal gjøre hver dag i en måned så skal jeg se om det blir noe forandring :-D begynte på fredag og har jo selvfølgelig tatt før bilder, så skal jeg ta etter bilder også, håper det blir litt forandring vertfall. og jeg skal begynne å trene turn igjen, fy som jeg gleder meg!


motivasjon x1000!

noe treningstips til rumpe, mage, lår og armer?? 

 

glitters and diamonds, pearls and tears.


// tatt av meg med Canon eos 550d :-)

hva syntes du om bildene??

bursdag.

skal i bursdag til Julie nå, så blogger jeg sikkert et litt mer meningsfult innlegg når jeg kommer hjem :-)

meg, Silje og Tonje.

skal du i bursdag en av disse dagene?? vært i bursdag i det siste??

outfit 12. april. 2012

har hatt en utrolig koselig dag i dag! hadde gym de 2 første timene, så hadde vi litt naturfag også dro vi på Vilvite med klassen! var døds koselig og ikke minst gøy! meg og Aina hadde det jo kjemoe koselig i greenroomet eller hva det heter, aahah, vi danset også filmet vi det, og det ser ikke så ra ut siden vi ikke kan dansene som var der, ahaha♥ også likte jeg det jeg gikk med i dag, så her er det :-)


skjorte fra cubus // genser fra gina tricot(elise sin) // shorts fra Levis(gammel bukse) // strømpebukse fra gina tricot

hva syntes du om dagens outfit??

thats some real inspiration.

men må løpe nå, dere får outfiten for i dag når jeg kommer hjem fra trening, see you later :-*

får du mye inspirasjon fra we♥it??

outfit 11. april. 2012

tenkte å ha outfit i dag å. heheh, kanskje jeg skal begynne å ha outfits hver dag? hadde det vært bra? :-)


bluseting fra cubus // rosa tubebh fra pierre robert // bukse fra bikbok 

hva syntes du om outfiten??

the power of makeup // eyebrown.

de fleste jenter rundt om i landet som bruker sminke bruker sminke for å føle seg pen, for å dekke det de ikke liker med utseende sitt, for å få høyere selvtillitt osv. og mange av de som bruker sminke tegner jo på øyenbrynene, kanskje for de de syntes de har 'formøles' øyenbryn, kanskje de syntes de har for tynne eller kanskje de har gjort en 'feil' når de har fikset de. jeg kan selv si at jeg tegner på øyenbrynene fordi jeg syntes ikke de har fin form.. jeg kunne gjort alt for å få døds fine bryn med fin form, som jeg ikke trenkt å nappe eller tegne på. 


før og etter jeg tegnet de(det ene bildet var litt grå aktig, men det er pågrunn av lyset og kameraet)

tegner du på øyenbrynene??

neglene mine atm.

i går kveld/natt kjedet jeg meg og jeg syntes neglene mine var så stygge. så jeg tok jo bare å fikse de, her er resutlatet av hvordan den ble :-D


røde negler med 3 diamanter på, tehe. kreativt :-D

hva syntes du??

outfit 10. april. 2012.

begynte jo igjen på skolen i dag, kjipt. men heldigvis hadde vi kort dag så det gikk egentlig ganske så fort, og det har vært en ganske chill dag :-)


tubebh fra bikbok // topp fra bikbok // shorts fra Levis(gammel bukse) // tynn strømpebukse fra gina tricot

hva syntes du om outfiten min??

rommet mitt // video

jeg fant forresten en video på youtube så jeg bare lastet ned videoen fra youtube, håper dere skjønte det,hahaha :-D her er vertfall videoen av rommet mitt da. 

hva syntes du om det nye rommet mitt??

rommet mitt.

holder på å redigere rom-videoen, men det kommer dessverre ikke noe før video siden at jeg spilte den inn på den gamle iPhonen min, og den ligger jo avslått nede i en skuff.. men rom-videoen kommer ut i løpet av dagen tror jeg :-)gleder du deg til å se rommet mitt??

byebye 3GS, hello 4S.

im in heaven, har endelig fått ny mobil og denne gangen iPhone 4S♥ hadde jo iPhone 3GS, men den klikker hele tiden og den er jo gammel. så fikk ny. 


aah, ELSK!

hva mobil har du??

god påske.

applaus til meg for å faktisk ha stått opp før klokken har passert 2.. men nok om det, i dag e jo det påske og da har vel vi alle fått påskeegg? det har vertfall jeg(mitt tredje..) men dette er definitivt det beste, mm♥noen andre som har fått påske egget sitt??

the fire in our heart will live on forever.


// tatt av meg med Canon eos 550d.

hva syntes du om bildet??

skal spise meg feit nå.

har hatt en døds koselig dag! har fikset litt på rommet, fått opp noe speil og ryddet masse ogsånt. også litt over halv syv tok jeg bussen til byn sammen med Joakim og Ruben, og litt etterpå kom Aina. så var vi på kino å så American Pie - Reunion, døds gøy film og døds morsom også, var ikke ofte hele salen ikke lo, hhaah :-D


converse powahh


ruben klarte å tryne over den lille kanten baklengs, hahah.


åsså glade.


tnååw.

også nå så har jeg tenkt å spise 2 av påske eggene mine, får et til av mamma og pappa da, heheh, men nå skal jeg feite meg opp, høre på musikk og ikke sove i natt, tehe♥


naaaam!

har du sett American Pie-Reunion??  har du fått noe påske egg til nå??

snart ferdig.

woho, vet jeg suger til å blogge, men det får bare være. 
og forresten så er jeg snart ferdig med rommet(#glad) må bare få hengt opp noe hyller og speil, satt på plass noe pynteting og lys, også få ryddet gulvet ogsånt. gleder meg sånn til det blir helt ferdig♥


likte bilde, heheh.

gleder du deg til å se rommet mitt?? hva syntes du om bildet??

malermester.

har malt rommet i hele dag, og er endelig ferdig, det blir døds fint! gleder meg til å få alt opp og alt ferdig, blir kjempe fint tror jeg :-D
burde bli maler, hohoh.

vil du se resultat av rommet mitt når det e helt ferdig??

Kategorier

Arkiv

hits