august 2011

what's in my schoolbag // video

kjedet meg litt når jeg lonet, så måtte bare lage en video. heheh, døds flaut.

bruker du sekk eller bag/veske på skolen??  hva syntes du om videoen??

loner for life

nå sitter jeg her hjemme alene og loner. noe jeg kommer til å gjøre lenge! men har mye å finne på så tiden kommer til å gå fort. 

skal lage meg mat, se på tv, hoppe på trampolinen, gå på tur med Turbo, kjøpe nonstop, og så skal jeg hjem igjen å se på tv og spise nonstoppene♥

og så har jeg funnet ut at jeg må slutte å steike pølser selv.. ender bare opp med HELT svarte pølser og et røyklagt kjøkken..

har du trampoline??  er du flink til å lage mat??

trening

har vært på turn fra halv fem til åtte i dag, og har ikke vært på pc-en i hele dag fordi jeg var låst ute til mamma kom hjem fra Sartor, og da hadde jeg ikke pc. så ja. og når mamma kom hjem spiste jeg, så home and away og så dro jeg på trening. 

og kom hjem for sikkert 20 min siden. er sykt sliten, har trent sykt mye i dag! til og med når vi hadde pauser trente jeg, eller da bare "lekte" meg og Susanne oss. sykt kos! har vært sykt gøyt på trening i dag! selv om jeg ble skikkelig sliten og skikkelig svett, så var det skikkelig kos!♥
sløveste bildene ever.

men nå skal jeg ete, dusje og se Grey's anatomy og privat praksis♥

går du på noe sport??

innkjøp 29. august. 2011

dro på Sartor med Aina etter skolen i dag, vi skulle nemlig på SHOPPING, wii? hadde bare med 800kr, men jaujau.
også fikk jeg bursdagsgave av Aina, en døds fin ring! hun kjøpte 2 stk, liksom som "bestevenn" ring!

hva syntes du??

mind in one place. heart in another.


"you sit around crying, that's like sitting around dying. you wanna touch the sky? bitch, you better figure out flying."

tycks??

//light


3/100

hva syntes du om bildet??

kos i besøk

har vært i bursdagsbesøk til Siw i dag, sykt kos!
vi spiste pizza, marengs(pikekyss) kake, chips, dipp, snop og brus, så på film, snakket, lo, tok bilder og masse annet♥ sykt kos!
kjempe kos!♥

hva syntes du om bildene??

//love


2/100

tycks??(hahaha)

kos i beste sitt besøk

har vært i bursdagsbesøket til Aina fra klokken var halv åtte til halv elleve. var døds koselig! vi spiste pizza, muffins, kake, chips, dipp, brus, så litt av en film, var på chat roulette norge, hahah, og mye annet kos!♥

har kost meg kjempe mye for å si det sånn! Aina har jo allerede fått gave av meg, så hun fikk en cupcake, naam! ville spise den selv, men klarte å dy meg!♥ bare for min bestevenn!
love ♥♥♥

hva syntes du om bildene??

//heart


1/100

hva syntes du om bilde??

100 days picture challenge

susm.blogg.no har en slags "utfordring" på bloggen sin som så ganske så kjekk ut. så tenkte å ta den selv, jeg er en copycat♥

den 100 days picture challenge'en som jeg kaller det går ut på at jeg tar et bilde med et tame som står under i 100 dager, så ja. håper du liker bildene mine osv.


// randomt arkiv bilde. tatt av meg med Canon EOS 550D + ef 18-55mm. redigert i photoscape.

her er challengen:

1. Heart
2. Love 
3. Light
4. Dark
5. Morning
6. Friend
7. Heaven
8. Sweet
9. Drive
10. City
11. Memory
12. Horse
13. Purple
14. Smile
15. Silence
16. Freedom
17. Blood
18. Rainbow
19. Grey
20. Red
21. Pink
22. Rain
23. Cat
24. Butterfly
25. Snow
26. Tears
27. Foreign
28. Sorrow
29. Happiness
30. Fruit
31. Flowers
32. Night
33. Music
34. Stars
35. Hold My Hand
36. Precious Treasure
37. Eyes
38. Abandoned
39. Dream
40. Moonlight
41. Teamwork
42. Standing Still
43. Dying
44. Vampire 
45. Blue
46. Family
47. Creation
48. Childhood
49. Stripes
50. Fire
51. Sport
52. Keyboard
53. Keeping a Secret
54. Tower
55. Waiting
56. Clumsy
57. Sun
58. Message
59. Queen
60. Rejection
61. Fairy Tale
62. King 
63. Do Not Disturb
64. Evil
65. Horror
66. Traps
67. Forest
68. Hero
69. Joy
70. No Color
71. Obsession
72. Ocean
73. Wind
74. Vulnerable
75. Mirror
76. Broken Pieces
77. Princess
78. Drink
79. Life
80. Words
81. Pen and Paper
82. Faith
83. Water
84. Cold
85. Spiral
86. Magic
87. Food
88. Pain
89. Ice Cream
90. Forever
91. Angel
92. Lonely
93. Give Up
94. Hope
95. Relationship
96. Fear
97. Holiday
98. Puzzle
99. Happy
100. Puppy

tycks??

it's all just Kaos
// bildene er av hunden til Susanne, han heter Kaos♥ // kamera: Canon EOS 550D - ef 18-55 mm

hva syntes du om bildene??

lite blogging

vet at jeg blogget lite i går, og i dag, men det er fordi jeg ikke har vært hjemme etter skolen disse dagene. har liksom gjort så mye! var på trening i dag sånn btw.

men yeah. har ikke tatt noe bilder i dag, så dere får bare et random bilde, er sykt lei meg! fyfy Silje!


i like to drive my boat in the garden ♥

hva syntes du om bildet??  si et forslag til video?? :D

23.aug.2011

i dag har jeg gjort litt av hvert. 

var først på skolen, som vanlig. gjorde ikke stort der. jeg hadde Fransk, matte og musikk, og meg, Aina og Karoline letet etter bok kassen til Aina i sikkert en halv time, men vi fant den ikke. men en som heter Mads fant den da (:

rett etter skolen ble meg, Aina, Malin N og Tonje hentet av mamma for hun skulle kjøre oss bort i kirken på sånn kofirmasjons undervisning. litt kos, men kjedelig også.. vi fikk sjokoladebolle, og vi tok drops(ehe, vi fikk ikke ta sånn egentlig..), eller jeg tok ikke, jeg bare spurte om å få fra de som tok jeg, hahah♥

så rett etter konfirmasjons undervisningen ble meg, Malin N, Tonje og Susanne av faren til Malin, så ja. Malin skulle bare inn med sekken sin, og så byttet hun til shorts. så gikk meg, Malin og Tonje bort på terminalen å ventet på Henriette J. så gikk vi opp på banen å lå der å snakket, danset, turnet, lo osv. skikkelig kos!♥ 

så gikk meg, Tonje og Henriette bort på turn. sykt deilig å turne igjen, har savnet deg sykt! vi var på tumblingen, trampetten og air tracken(de fleste av dere vil sikkert ikke skjønne hva noe av de tingene er)♥ 

og i morgen blir det mere turn♥ ELSK!


konfe. undervisning: Julie, Silje, Aina, Malin og Tonje


banen: Henriette og Tonje ♥♥


banen: Malin ♥♥


banen: love ♥♥


banen: Henriette♥♥

hva har du gjort i dag??  hva syntes du om bildene??

innkjøp 22. august. 2011

tok bussen rett til Vestkanten etter skolen i dag for å kjøpe noe, men så hadde de ikke det jeg skulle kjøpe på Vestkanten, så jeg ble hentet av pappa, så kjørte vi bort på Sartor, og der hadde de det. så her er det jeg kjøpte♥


Jean Paul sko fra mani // kr 399 ,-


Jean Paul Seilerjakke fra g-sport // kr 2000,-

hva syntes du om de 2 innkjøpene??  syntes du jeg burde begynne å skrive pris på tingene jeg kjøper??(fikk et spm på spmrunden min om jeg kunne begynne med det)

kos bursdag

hadde jo som sagt voksenbesøket mitt i dag, noe som utrolig koselig! føler jeg skriver det masse her på blogge, heheh. jaujau.

i vertfall, vi spiste masse kake, chips og muffins, og drakk brus! meg, Julie, Camilla og Jeanette(kusinene mine) så på Justin Bieber - Never Say Never på rommet mitt, aah, Justin er så ALTFOR deilig! dør av han♥ fikk både penger, klær og body ting(body butter og body scrub), de lukter utrolig godt!♥ aah!


camilla 


julie og meg ♥♥


jeanette og camilla ♥♥


julie ♥♥

fikk også en gave av mamma, pappa og Christian i morges, hadde ingen anelse, jeg bare kom ned i t- skjorte og dyne rundt meg, så begyte de å synge bursdags sang, og mamma tok bilder, så kommer Christian ut fra bak veggen med en stor boks til meg, og oppi der lå det en Dokking gris, omg har ønsket meg en sånn lenge!♥ i ROSA også♥ ble kjempe glad! skal jo få noe mere også da, skal få nytt skap og 3 hettegensere. 


trøttetryne x1000


mamma og pappa synger og Christian kommer ut fra bak veggen


my lovely dokking gris♥♥♥

hva syntes du om bildene??

fjortizzzzz foevah lizm

woho, nå er jeg blitt 14 år. har bursdag i dag, det var derfor jeg hadde bursdagsbesøk i går, i dag skal jeg ha voksenbesøk, blir kos!?

men siden jeg nå er fjortizzz har jeg lov til å bruke massemassemasse med brunkrem, tupere håret meter høyt, snakke skikkelig fjortizzzz(lizm, omg, daah, care, lol, so?, azza, osv???) og jeg har lov til å ha så mange trutemunn bilder jeg bare vil på kameraet, pc'en, face, bloggen og over alt, woho. 

hahaha, neida, skal ikke bli sånn. er kanskje litt fjortizz(aa) men men. er lov det å :D

 
speilbilde må til


øynene mine

hvortid har du bursdag?? 

bursdagsfeiring

sorry for at jeg ikke hae blogget i dag, men har ryddet og vasket og fikset meg i hele dag + jeg har feiret bursdagen min.

det var utrolig kos i bursdagen min, tror vi var 14 eller 13 stk(utenom meg) og vi så film, vi så La den rette komme inn, og vi spiste pizza, chips, salat, snop, dipp og drakk brus. vi lo masse og snakket masse, hørte på musikk og som jeg skrev litt ovenfor så så vi på film. utrolig koselig!♥


koselig tid, med verdens beste!♥♥

hva syntes du om bildene??  har du vært i besøk i det sist??

bitches love it


bitches love alot of things

tycks??

HUSK SPØRSMÅLSRUINDEN MIN >HER<

8'ende klasse - 9'ende klasse

nå skal dere få se 2 bilder. det ene er fra første skoledag i 8'ende, og et fra første skoledag i 9'ende. har forandret meg litt kanskje.


første dagene i 8'ende klasse


første dag i 9'ende 

syntes du jeg har forandret meg mye??

jeg er tøff

har nettopp(eller nesten nettopp) tatt et til hull i øret, det gjorde j*vlig ondt, så skal aldri gjøre det igjen.. heh. det var mamma som gjorde det på meg da, men jaujau. skjønner ikke hvordan jeg tørdde det eller hvorfor jeg gjorde det, hadde bare lyst på et til hull i øret. 


hohoh, jeg er tøff! vet de er tette sammen, men hei, jeg tok det selv, hva forventer man?

hva syntes du?? har du 2 eller flere hull i øret/ørene??

skole i morgen

i morgen begynner jeg igjen på skolen. begynner i 9'ende klasse, gleder meg faktisk til å begynne igjen på skolen, men samtidig ikke. gleder meg IKKE til lekser, kjedelig timer, teite lærere, anmerkninger osv. men jeg gleder meg SYKT til å treffe alle vennene mine igjen!

men jeg syntes det er litt teit at vi begynner på en FREDAG, hallo liksom. det var jo mange som begynte igjen i dag og på onsdag, og mange som begynner på mandag.. hmm.. jaujau♥


dette er meg på første skoledag i morgen, wiho♥

hvortid begynner/begynte du på skolen??

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN >HER<

turnvideo

var ute å trente litt i sted. turnet. hahah. 

 

se den i HD!

hva syntes du om videoen??

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN >HER<

spørsmålsrunde

ja, som de fleste bloggere, så skal jeg ha en spørsmålsrunde. dere kan spørre om så og si hva som helst, men om det er for privat, kommer jeg ikk til å svare på det. så ja. 
og bare sånn at det ikke kommer FOR mange spørsmål, så er det kun 5 spm per person/kommentar. så ja. kommer til å svare på video, for jeg hater å lese svar på spørsmålsrunder.. heh, derfor kommer jeg ikke til å svar i "skrift", men på video♥ 


// random bilde

jeg svarer på spørsmålene på fredag eller lørdag, så det er bare å spørre i vei!

noe du lurer på??

utrolig koselig dag!

har ikke blogget i hele dag for jeg har ikke hatt tid! så sorry for det!

Aina kom ned til meg klokken ett i morges, og jeg hadde jo ikke stått opp, så hun kommer opp på rommet mitt, håpper opp på meg og sier "DU SKAL FARGE HÅRET MITT".

så da farget jeg håret hennes, farget det mørkebrunt/svart, og det ble ganske fint! første gang jeg har farget håret til noen, så ble fornøyd. heheh. så gikk vi en tur med Turbo, hentet baggene våres hos meg og gikk opp til Aina.

så ble vi kjørt av moren til Aina til Alvøen siden hun skulle på riding, så ble vi kjørt til byn. der møtte vi Joakim og Michelle på McDonalds. så gikk vi å kjøpte billetter til kinoen, vi så Super 8.

så gikk vi tilbake til McDonalds siden vi skulle møte Christopher Robin der. så gikk vi til DIGG for å kjøpe snop, popcorn og brus. så gikk vi inn på kinoen. 

Super 8 var en utrolig bra og gøy film! lo my, gren, sa awee døds mange ganger, kvapp og ja, utrolig kjekt! etter kinoen gikk vi bare rundt i byn. Joakim og Christopher kjøpte kebab, og meg og Aina kjøpe milkshake♥ så tok vi ti bussen hjem.

vi tok bussen fra bystasjonen(om det er det det heter) og når vi skulle dit, gikk vi jo gjennom det sentere elns, og når vi skulle inn der etter vi var kommet fra den tunnel tingen, var det en sånn narkoman som følgte etter oss og han prøvde å ta på meg elns, Aina og de sa han var døds nerme meg, så meg og Aina begynte å løpe, og jeg begynte nesten å grine! døds skummelt!


// øverste rad: Farging av håret til Aina // andre og tredje rad: Aina og Cecilie som rir♥

har du sett super 8?? hva syntes du om bildene??

innkjøp 15. august. 2011

var på Sartor med Susanne i dag, shoppet nesten bare sminke, menmen.


sminkebag med shower gel og sånn skrubbesvamp ting fra boots apotek


lipsyl ting fra boots apotek


nude GOSH leppestift fra vita


hette genser fra bikbok / denne kjøpte jeg ikke i dag men på lørdag, men måtte bytte den i en str mindre


øyenbryns blyant fra h&m i fargen light brown


liquid eyeliner fra h&m


GOSH foundation fra vita


GOSH øyenskygger fra vita

hva syntes du om innkjøpet??

the truth behind gymnastic

som dere kanskje vet så driver jeg med turn. har ikke skrevet som mye om det at jeg driver på med turn og sånt her på bloggen, nemlig fordi vi ikke har trening i sommer, og jeg har så vidt turnet i hele sommer! tøyer sånn av og til når jeg har vært å trent på Sprek og Blid. men nok om det.


når man ser på turn på nettet og tv, ser det jo bare ut som sprettende personer i små drakter uten bukse eller shorts etc. men sånn er det ikke alltid. kanskje det er sånn på konkurranser, men ikke på treninger.
du må tåle å slå deg og falle og faile. tåle blemmer, sår og vonde muskler.

når du driver med turn må du være klar over at det innebærer å skade seg! jeg har skadet meg 2 ganger før konkurranser , og mange mange mange ganger på treninger!
det er tårer, blåmerker, skader osv. begge skadene mine skjedde før vi skulle konkurrere på Gymfest i Vest(en konkurranse for dansere og turnere som varer en helg, i begynnelsen av juni hvert år). på GIV 2010, skulle jeg ta en araba baklengs med skru(dagen før konkurransen for turnere, når vi trente), men jeg klarte å falle å lande på magen med den ene armen vridd inn til ribbebenet mitt, så jeg mast pusten og jeg bristet den ene siden av ribbebena mine.. og på GIV 2011(i år) klarte jeg å knekke storetåen, men jeg trente videre, teipet bare 2 av tærene mine sammen med sportsteip.

dette ble en lang tekst, så her er noen videoer som viser the truth behind gymanstic♥


 

 

 

shawn johnson er min FAVORITT turner! og det har hun alltid vært!

 

turn er noe jeg elsker å drive med, og noe jeg vil drive med leengee. jeg lever for turn og min største drøm er nok å bli proff turner, noe jeg kanskje neppe aldri skjer siden at vi ikke har bra nok utstyr der jeg driver på med turn, og osv. og jeg vil ikke slutte på den turnen jeg driver på med.. gymnastics, it's not a sport, it's a life style.

hva sport driver du på med??(ispriasjon: Marensletta.blogg.no)

if you can dream it, you can do it
Kamera: Canon EOS 550D // Redigering: har redigert bildene litt skarpere i Photoscape

tycks??

sykkeltur og bading

var på sykkeltur med Susanne i sted, sykt kos! vi syklet fra Ågotnes til Kolltveit Skole, så snudde vi, og på veien tilbake syklet vi innom Morlandstø, så badet vi i Morlandsvannet, i bare string og bh, hahah, kos♥

så i natt skal jeg sove hos hun. blir sykt kos! vi skal se filmer og drikke brus og spise chips og sjokolade!


// 3 randoe bilder jeg tok i sted. Kamera: Canon EOS 550D // Redigering: Photoscape

hva syntes du om bildene??

outfit 13. august. 2011

tenkte at jeg skulle ha en outfit i dag, har kun hatt det en(?) gang på denne bloggen, så burde kanskje ha det litt oftere, heh. men i vertfall så er det ikke noe sånn WOW outfit, måtte på tur med Turbo, og jeg gikk i pysj så jeg bare løp opp på rommet(med Turbo som følge) og bare hev på meg noe.

men jaujau, håper du liker putfiten min. tok bildene ute på gresset, så jeg måtte jo selvfølgelig turne litt å, heh. savner turn utrolig mye nå! jaja, treningene begynner igjen om 10(!) dager, leengee til.. jaja, får smøre meg med tolmodighet!

hvit blusetopp fra h&m // highwaist shorts fra wow 

hva syntes du om outfiten min??

grillkos og "sykkeltur"

det var bare med, mamma og pappa som grillet. Christian var ikke hjemme, han var å fisket med onkelen og fetteren vår, men det var døds godt og skikkelig kos!♥ vi spiste salat, pommesfritts, potetkuler, ostepølse og et eller annet kjøtt, døds nam!♥


koooos♥

så når jeg var ferdig å spise, så kom Aina ned, så gikk vi på en sykkeltur, men vi kom ikke lengre enn til lyskrysset på Knappskog, så syklet vi tilbake ned i bingen å var der å lonet oss, så gikk vi opp til Niklas å var med han. så var vi litt oppe hos han(utenfor) og så gikk vi ned i bingen å spilte fotball, eller egentlig, vi løp rundt med ballen osv. så gikk vi opp til Niklas å var inne hos han en stund, og så kom Christoffer(storebroren til Niklas) og så gikk vi ut igjen. 
sykkelen min stod borte hos faren til Niklas, så når jeg skulle hente den(jeg gikk med Niklas, Christoffer og Aina bort) så tok Christoffer å sprutet på meg med en vannflaske, sykt irriterende, og det var kaldt vann.. jaujau.

hva syntes du om bildene?? har du grillet i det siste??

chill in the sun

var ute å solt meg i sted. leste litt i en bok og hørte på musikk. og s¨skal vi grille. thats life♥ 


lovelovelove♥

hva syntes du om bildene??

innkjøp 11. august. 2011

var på Sartor med mamma og Christian i sted, å da fikk jeg meg noe. som vanlig, heh.


björn borg ryggsekk fra citybag


fikk også med iPhone 4 deksel og pc mappe. uheldigvis så har jeg iPhone 3Gs og mini pc, sykt irriterende.. men har KANSKJE tenkt å kjøpe iPhone 4♥


one by one maskara fra maybelline fra cubus


jean paul t-skjorte fra g-sport

hva syntes du om innkjøpet??

sol&varme

sto opp litt etter tolv i dag, hev på meg bikinien min og gikk ut å solte meg. sykt deilig! nå har det vært sol 3-4(?) dager på rad, og da har jeg jo selvfølgelig vært ute å solt meg, så jeg har fått litt farge ja, wiho♥

akkurat nå gleder jeg meg litt til skolen begynner igjen. savner folk :((


// canon eos 550d, redigert i picasa3

har du solt deg i det siste?? hva syntes du om bildene??

sminke jeg bruker // video

ja. isted(for leengee siden) tenkte jeg at jeg skulle lage en video til dere, min andre video på bloggen, wiho. men ja, jeg måtte filme den 2 ganger og jeg måtte laste den opp på youtube 2 ganger, for den første gangen filmet ikke kameraet mitt, gjett om jeg ble sur da? så jeg måtte filme den en gang til, og det med youtube var at jeg lastet den rett opp fra Windoes Live Movie Maker, så mens den lastet opp var jeg ute å solte meg, og så gikk pc'en tom for strøm og da sluttet den å laste filmen opp.. og nå er kameraet mitt tom for strøm, så jeg må lade det så fort jeg gidder.

 

bruker du noe av det samme??

fly little bird, fly


// bildet er tatt med Canon EOS 550D og skarpheten er redigert i Photoscape

hva syntes du om bildet??

sykling og bading

i hele dag så har meg, Aina, Hansi, Basse og Trym syklet og badet! sykt kos faktisk!

først syklet meg og Aina ned på rema å møtte de der. så syklet vi bort på Landro og gikk igjen en skog elns for vi skulle bade i Fuglavatnet(?), så badet vi lenge der og var lenge der. så gikk vi tilbake til syklene våres. så syklet vi til Kvedneren(?) og badet lenge der. så syklet vi tilbake til rema og var der litt, så syklet vi hjem♥ sykt kos dag!


basse♥


fintfint


aina, basse, hansi og trym♥


soool ♥


aina ♥


trym♥


hansi♥


aina♥

kommer til å våkne med den syke gangsperren i morgen.. fordi at jeg har jo syklet og svømt i nesten hele dag, og i går var jeg på sykkeltur med Aina i litt over 3 timer tror jeg. vi syklet fra Ågotnes til nesten Sotra♥ det var sykt kos!

har du badet i det siste?? har du vært på sykkeltur i det siste?? hva syntes du om bildene??

ting jeg skal gjøre før sommeren er over

har funnet ut at det er noen ting jeg SKAL gjøre før sommeren er over. har ikke så mye "tid" på meg. har bare litt over en uke på meg, tror jeg. så får vel begynne snart (:

  • ta sol minst 5 ganger
  • dra på minst 1 sykkeltur
  • jogge opp og ned Spjeldsfjellet 1 gang
  • shoppe

er ikke så mye jeg skal gjøre, men jaujau. kom ikke på mere jeg vil gjøre (:


randomt bilde // bilde er tatt med Canon EOS 550D og det er ikke redigert.

noe du skal gjøre før sommeren er over??  hva syntes du om bilde??

trening

var å trente med mamma i ca en time for litt siden. jogget på tredemølle i en halv time, så tok jeg sånn sit-ups ting, der tok jeg 15x3, så tok jeg to sånne lår ting, tok 12x3 på begge, så tok jeg en sånn annen mage ting, men det er for ryggen å, det er en sånn side til side ting, der tok jeg 10x3. så tøyde jeg og så gikk vi på butikken♥

er så deilig å trene! 


oheayh


jeg har skils 

liker du å trene?? hva syntes du om bildene??

koselig

fra i går til i dag sov jeg hos Aina. 
vi var med William og Henrik, og vi var på butikken, ute, inne, osv. skikkelig kos. meg og Aina så 2 filmer, Justin Bieber - Never Say Never og Valentine's day, og vi spiste masse chips og dipp og vi har druket masse capri sonne♥


aina, william og henrik♥


aina, william og henrik♥


vi så bring it on i dag tidlig og justin bieber - never say never i natt♥


nammenamme


her sov vi (:

har du vært på liggebesøk i det siste?? hva syntes du om bildene??

photoshoot med bestehva syntes du om bildene??

03. aug. 2011

i går blogget jeg ikke fordi jeg nesten ikke var hjemme. eller jo, var hjemme, men da gjorde jeg ikke noe, så da var det ikke noe å blogge om. men nå skal jeg si dere hva jeg gjorde på i går. 

jeg var med Aina, sykt kos å se henne igjen! har savnet henne! jeg var på butikken med Aina og Elise(lillesøsteren til Aina), og meg og Aina var på Knappskog å var med Sander, Niklas, William, Steffen og Marthe(lillesøsteren til Sander)♥


fint ja


fikk snop av Aina, siden de hadde vært i Sverige♥


søskenkjærlighet til tusen jaah♥


♥♥♥

hva syntes du om bildene??  hva gjorde du i går??

love love love

nå har jeg nettopp vært på Zumba, og så trente vi litt etter Zumba'en. og så var meg og mamma på butikken, å der måtte jo selvfølgelig jeg å ha noe. så nå skal jeg dusje, spise pizzabaguetter, så skal jeg opp å spise ost- og skinkesalat, drikke starbucks, se Justin Bieber - Never Say Never(for 4 gang) og lese topp, mens jeg chiller på pc'en♥


love love love

har du prøvd zumba før?? har du sett justin bieber - never say never?? liker du starbucks/ost- og skinkesalat??

nytt design

fant meg et gratisdesign hos idawisth, men det som er litt irriterende er at bildene i det designet blir lastet opp i 700px, mens jeg har lastet opp mine i 900px og 1000px siden at jeg har hatt bloggen min i 1000px. men jaja, da vet dere i vertfall det. 

men her er det nye designet mitt. har ikke headere fordi jeg ikke har laget enda. tror jeg skal lage en når jeg har vært ute å tatt litt bilder.

hva syntes du om designe idawisth har laget??

kjekt ute med folk

klokken fem ble jeg kjørt bort til Silje M, så gikk vi ned i bingen å var med folk. eller først var det ingen der utenom meg og Silje, men så kom William, så kom Sander og Niklas, og så kom Karoline og Vilde. 

vi var i bingen, spilte litt ball, hahah, det hørtes dumt ut, og vi plukket blåbær, masse blåbær, så vi var helt lilla på hendene, på leppene og på tungen, sykt kos, og så har vi tatt masse bilder!♥


vilde♥


vilde og karoline ♥


karoline♥


meg


silje ♥


meg og silje ♥


meg og william ♥


william ♥


niklas og silje ♥ 


sander, åee ♥


meg og niklas ♥


karoline og silje ♥


vilde, vennen♥


karoline og meg ♥


vilde og karoline, åee♥♥

liker du blåbær?? hva syntes du om bildene??

innkjøp 1. august. 2011

21 dager til bursdagen min, wiho♥


mamma var på Sartor i sted, å hadde hun kjøpt noe til meg. fikk også big bite og sjoko shake til frokost, nam!♥
men her er det hun kjøpte da. det var ikke mye sånn egentlig, hahah, 2 ting♥


en sånn skikkelig kort taits fra bikbok


jumpsuit fra bikbok (har 3 sånne nå)

hva syntes du om klærene??

Kategorier

Arkiv

hits