desember 2011

nyttårsforsetter.

som i fjor har jeg i år nyttårsforsetter. vet ikke om jeg klarer å holde alle sammen, men skal nok prøve så hardt jeg kan. skal finn meg noe motivasjon og klare alt frem til 2013. og 2012 skal bli et bra år. får jeg håpe♥

  • trene mer
  • spise mindre snop, chips, dipp, brus osv.
  • få finere/søtere stil
  • bli en bedre blogger
  • bli bedre på skolen og ta det seriøst!
  • ta ting som det kommer, forgive and forget.

ja, det var de fleste jeg kom på da. har sikkert noen andre, men ja.


// tatt fra we♥it

hva er dine nyttårsforsetter??

innkjøp 30.desember.2011

var jo på nattåpent i dag og fikk kjøpt meg det jeg trenger. brukte sånn 900kr eller noe sånt, har forsatt over 1000kr igjen. men det skal jeg bruke på noe annet som dere får se en annen dag. 
var på nattåpent med Aina og Markus. var skikkelig kos♥


grønn iPod shuffle(mye finere irl) fra spaceworld


døds fin genser fra bikok


drit fin bukse(ikke så mørk irld) fra bikbok


isadora neglelakk og maskara fra sparkjøp

hva syntes du om innkjøpet mitt??

sometimes the winter comes a little to late..


// alle bildene er tatt av MEG med canon eos 550d + ef 18-55mm

senere skal jeg på nattåpent på Sartor, så kommer jo selvfølgelig til å kjøpe meg noe, og da kommer det ut på bloggen. har fått ganske så mye nytt i denne måneden, har bare ikke giddet å ligge det ut på bloggen, ehe, skal skjerpe meg!

tycks??

kose dag.

klokken tolv i dag ringte Aina meg å sa at jeg måtte begynne å gjøre meg klar, siden vi skulle til byn på kino klokken fire. men vi skulle først innom farmoren til Aina og Elise, så da ble jeg hentet av de hjemme hos meg sånn ett eller noe sånt, så da var vi der en stund, før vi dro til byn.

vi visste ikke hva film vi skulle se som gikk klokken fire, men den eneste filmen vi ville se var Alvin og gjengen 3, men så var det utsolgt. så da kjøpte vi billetter til New years eve, så gikk vi på mc donalds. men så kom Benjamin og Cato, og de ville ikke se den filmen vi hadde kjøot billetter til, så vi byttet billettene til Are Riddere siden den ville Benny og Cato også se.

filmen var ganske så mye blod i, men det var insane tidig og ganske så sløv. men det var nå koselig da!♥ så tok vi halv ni bussen hjem. og atm er jeg hos Aina siden jeg skal sove her, koselig!

 et ganske dårlig bilde, siden det er tatt med iphonen min, og det er kopiert fra face siden det ikke gikk an å laste opp bilder.

har du sett arme riddere??

long time, no see.

føler jeg ikke har blogget på en stund, men føler liksom ikke for deg for tiden. det er så mye som skjer, men samtidig så lite som skjer, jeg har nesten ikke med meg kameraet noen steder lengre, og det er jo juleferie osv. og det er så masse julebesøk osv.

i dag så har jeg vært i julebesøk hos tante, onkel, Jeanette og Even, var koselig. vi spiste god mat og dessert osv. hadde heller ikke med kameraet i dag, hahah♥ menmen.


// fake a smile. rundstykke. jordbær te. krøller.

hva syntes du??

photoshoot

skal straks opp til Aina å ha photoshoot med hun. så ja. 


gammelt bilde av meg og Aina♥

hva har du gjort i dag??

julegaver.

ja. som så og si alle andre bloggere skal jeg ligge ut bilder av det jeg fikk i julegave. elsket alt jeg fikk, spesielt gaven fra mamma og pappa!♥ begynte nesten å grine når jeg åpnet den!


// penger&gavekort


// fineste smykke og øredobbene i ekte sølv + det som er i innlegget under


// mary kay & the body shop sminke


// nike treningspose(?)


// veldig mye beuty produkter


// klær. ironisk nok så var nesten alt sammen rosa.. heheh


// sjokolade(som jeg hadde tatt et tygg av), beauty tyggis og marsipangris


// rosa minnepen, pc mus og pc sleve


// VERDENS FINESTE ROOOSAAAA PC!!! ELSKER DEN!!!!♥

fikk du mye fint til jul??  fikk du det du ønsket deg??

god jul.

i dag er det jul og jeg har gledet meg døds lenge til julaften! tror jeg har sagt sånn 5 ganger om dagen "jeg gleder meg til jul!" hahah♥ jeg har allerede åpnet julegaver fra venner, og en morgengave/kalendergave fra mamma og pappa. 

jeg har da til nå fått lipgloss og liquid eyeliner fra the body shop, gråe pumps i merket marco tozzi, verdens fineste hjertesmykke i ekte sølv med ekte diamant på(!!!!!) og en døds fin genser med det amerikanske flagget på♥


håper også at tiden går litt fort sånn at jeg kan gå å gjøre meg klar og sånt sånn at jeg slipper å sitte å vente så lenge til vi skal gå. tror ikke jeg kommer til å blogge så veldig mye mer i dag siden det er jo julaften osv. og da skal man jo kose seg med familien! 

skal forresten feire jul i Bergen/Byn hos tante, onkel og mine 2 kusiner(trykk >HER< for å komme til bloggen til hun ene), sammen med selfølgelig mamma, pappa og Christian, pluss kusinene til mamma&tante og mormor♥

også skal jeg sove hos de til i morgen, men skal ha med meg pcen så det blir sikkert blogging i natt eller i morgen tidlig, jeg kommer også til å ligge ut bilde av det jeg får til jul♥

men nå må dere kose dere videre og ha en riktig god jul! håper aller får det de ønsker seg! :*

video // dansegruppen

har lastet opp videoen fra dansegruppen fra ung 2011. så håper dere liker den (:

hva syntes du om dansen?? jeg elsket den!

22.des.2011

i dag har jeg liksom ikke hatt tid til å blogge. stod opp i sånn to tiden, så spiste meg og Aina frokost(hahah, pizza&brus), så fikset vi oss og gikk på tur med Turbo, så satt vi på med faren til Aina inn på sartor sammen med Elise(lillesøsteren til Aina)

så spiste vi 4 på burger king, så gikk med og Aina alene inne på sartor for vi skulle kjøpe julegave til hverandre. så nå er jeg ferdig med julegavene til folk. også møtte vi Markus siden vi skulle være med han, så ja. halv ni tok vi bussen hjem da♥


julegave til AinaBeste♥ skal pakke din å da.

er du ferdig med julegaveshopping??

ung 2011 - bilder

her er noen av bildene fra oppvisningen i går, tar ikke med alle siden jeg tok så sykt mange bilder. temaet var engler&demoner eller from T.U.sk till dawn eller noe sånt tror jeg (:
pluss så mye mer b.la. dans(har video av den), klatring, fotball, foto, media, dans som en sommerfugl osv.

det er en sykt stor opplevelse å få være en del av noe sånt. selvom min gruppe ikke opptrodde, så er jo alle en del av UNG prosjektet og det er ikke alle skoler som leier greighallen for å ha juleavslutning.

hva syntes du om bildene??

juleferie.

endelig er det juleferie. kommer til å bli masse sminkefrie dager, masse trening, masse mat, masse chilling osv. gleder meg også noe sykt til jul, bare 3 dager til, woho♥


bestevenn
her har vi orden
fineste øye på fineste bestevenn(det brune)!♥ 

det kommer bilder fra UNG 2011 senere også (: så gled dere til det. siden det var kjempe koselig og gøy å se på. 

har dere juleferie nå?? gleder du deg til bildene fra UNG 2011??

greighallen.

senere skal jeg i greighallen på sånn UNG 2011 fremvisning. jeg skal ikke opptre siden jeg ikke er på noe gruppe som skal opptre, vi har bare en video. men det blir masse fin sang, døds tøffe danser, moteshow osv. blir kjempe kos!♥ jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig!


tok meg den frihet å bølget håret i morges også, og jeg flettet luggen :D 

hva syntes du om bilde??

ønskeliste.

har ikke noe å blogge om, så her kommer en del ting som er på ønskelisten min atm.


canada goose expedition parka i fargen navy


iphone 4/4s i fargen hvit


macbook pro


lacoste dream of pink


ugg baily button i fargen grey

++ sminke, klær osv.

noe som står på din ønskeliste??

fiksing.

atm har jeg i hårkur, skal spise litt pizza, ta manikyr og fikse brynene mine. kanskje jeg gidder å ta ansiktsmaske også, elsker å ha sånne koselig kvelder der jeg fikser på meg selv. liksom f.eks. body scrub, fiksing av negler og bryn, forskjellige kurer for fjeset og håret osv♥
kos.

liker du sånne koselige kvelder??

spotify listene mine.

har ikke noe å blogge om, så tenkte jeg skulle ligge ut spotify spillelistene mine, har funnet ut hvordan man får linken til listene nå så, heheh (:

>HER< er all sove musikken min

>HER< er all trist musikk på en måte

>HER< er alle favoritt sangene mine

>HER< er partylisten min

>HER< er jule musikken min

>HER< er deppe musikken min


// alle bildene er tatt av meg med canon eos 550d + ef 18-55mm

hva syntes du om bildene og spillelistene??

outfit 17. desember. 2011

sitter på straume å venter på Kristine Emilie, så skal vi ta bussen til byn å møte Bjørn, Torry og Trym, pluss noen fler tror jeg (:

seiler jakke fra Jean Paul // hettegenser fra Bikbok // topp fra Bikbok // taits fra Bikbok // sokker fra Umbro // sko fra Nike free run

hva syntes du??

super white girl problems.

tumblr_lw3raksDR41r04qsho1_500.png (500×350)

elsker å lese sånne som dette. det var noen av de jeg likte best og følte meg best igjen i, heheh♥

tycks??

new in; shorts

har liksom ikke hatt tid til bloggen i dag. dro til byn fem over åtte i dag, og kom hjem fra byn/sartor ni. 

har vært å trent noen timer i turnkassen, så gikk meg og Celine ned på Sletten senter eller noe sånt, der kjøpte vi hver vår umbro shorts mens vi ventet på Bjørn. så var vi med Bjørn i mange timer, vi var i fysak da. vi så på han skatet, så var vi inni en annen hall å turnet litt og ble kjent med masse nye folk, altfor kos♥ etter vi hadde vært i fysak turet vi ned til exhebition for så å ture inn på sartor.  også med en gang jeg kom hjem fra der, gikk jeg på tur med turbo.

har vært en koselig dag, håper det blir flere sånne dager (:


den ser ganske stor ut, men den er str 152(altså barnestr) fra sletten sport eller noe sånt


turnkassen


skatehallen i fysak

hva syntes du om bildene??

fysak 13.12.2011

var jo i fysak i hele dag med gruppen, og det var døds gøyt! tok masse baklengser, og flikkflakker, og skruer osv. omg, det er så utrolig gøyt! ble litt svett da, menmen. hadde også med kameraet i dag, og det ble tatt noen bilder og noen filmer, filmene tror jeg ikke jeg kommer til å legge ut, vi får se♥

hadde ikke tid til å blogge når jeg kom hjem fra byn, for da måtte jeg på tur med turbo, og spise, for så å dra på turn. var skikkelig koselig på turn i dag, vi hadde så masse energi, og derfor gjorde vi masse og hoppet, var bare døds kos! :D


den hvite flekken er fra speilet (;


vi var på mc donalds også :D

hva syntes du om bildene??

go'morgen

skal snart ta bussen ut til byn sammen med Preben og Tonje, og sikkert noen andre, for så å ta bybanen opp til fysak. 

grunnen til at vi skal i fysak er fordi at på skolen så har vi et prosjekt som varer i 2 uker før jul, og det heter UNG, det er utrolig kjekt og sosialt, så det er bra skolen har noe sånt i stede for alle de kjedelige leksene.

man kan velge mellom  mange forskjellige grupper som dans, fotball, idret, musikk, foto, media osv. og jeg er på dans som en sommerfugl, stikk som en bie, det er en blanding mellom free running og parkour, og det er døds gøy! vi er i fysak alle dagene, og 2 av dagene skal vi i turnkassen(onsdag og torsdag)♥ elsker det. 

haddet dans som en sommerfugl, stikk som en bie på førstevalg i år og i fjor, men kom ikke inn i fjor, det var sykt trist! menmen, ble super glad når jeg så at jeg hadde fått det i år (: men nå skal jeg fikse meg videre, så får dere ha en god dag videre :*


morgen drikken min, heheh.

har dere noe lignende prosjekt på skolen din??

juleball 2011 - bilder

som sagt var det jo døds gøy på ballet i går, og jeg er helt ødelagt i dag. ehe, kanskje litt for mye hopping og dansing og skriking? men ja, bildene har nå blitt lagt ut på facebook, så da kan jo jeg ligge ut bildene her♥ ligger ikke ut alle, i og med at det var over 300 bilder som ble tatt, menmen.
lovelove♥

hva syntes du om bildene??

juleball 2011

har nett vært på juleball og det var drit gøyt. vi danset og hoppet og spiset og drakk og holdte på å dø av varme og alt sånt. det ble også tatt masse bilder, og jeg ble kåret til årets kronprinsesse, det var døds søtt at folk stemte på meg♥

det kommer masse bilder når de blir lagt ut på facebook, for atm har jeg ingen bilder å dele med dere. eller i vertfall ikke fra ballet, men det kommer jo senere. 


♥♥♥søtt

har du vært på juleball i år?? har du blitt kåret til noe før??

nivea soft.

ok. jeg er en person som virkelig er avhengig av fuktighetskrem, til både beina, fjeset, hendene, armene osv. og jeg stresser alltid med å finne en riktig en, men for litt over ett år siden skulle mamma kjøpe ny fuktighetskrem til meg, og da kjøpte jo hun bare en helt random en, men den viste seg å være døds bra!

den er for både kroppen, hendene og fjeset, altså alt i en. og til vanlig må jo du kjøpe body butter(til kroppen), handcream(til hendene) og facecream(til fjeset). haahaha, men ja, denne har alt i ett. 

den heter da NIVEA soft face|body|hands og den er døds bra. holder nå på med min fjerde boks, og boksene er forresten døds store. og de er helt fulle når du kjøper de, altså det er en stor kul fordi det er faktisk for mye oppi, og jeg bare sier det: DEN ER DØDS BRA OG JEG ELSKER DEN!♥


sånn ser den ut om noen lurte.

har du en fuktighetskrem du liker veldig godt??  hva heter den??

pakkekalender.

ah, elsker å ha pakkekalender. dette er vel 3 året mitt med pakkekalender, og jeg elsker det. til nå har jeg fått ny lue, sjokolader, rosa eos sammen med en rosa neglelakk, og så husker jeg søren meg ikke hva mer :o 
men mer skal det bli, og de som henger der atm er litt store, så jeg gleder meg♥


//arkivet. det er en sånn kalender, men dette er christian sin og bildet ble tatt for litt siden.

hva kalender har du??

vestkanten

sitter på mc donalds atm sammen med Line, Aina og Celine, vi skal på badeland med resten av troppen etterpå (:

liker du mc donalds mat??

syk x2

ja. var hjemme fra skolen i dag fordi jeg hadde ondt i hodet, tett i nesen og høres ut som en mann når jeg snakker, fint liv eller hva? så derfor får jeg heller ikke dra på trening i dag, og det er jo trist, men SKAL være frisk til i morgen, og uansett hvor syk jeg er SKAL jeg på skolen og trening. for i morgen begynner ung 2011 og vi skal på badeland med troppen min♥

og det har kommet massemasse snø her, elsker snø. eller ikke når det blir sørpette.. esj, så uggsene mine er døds våte, siden jeg måtte på tur med turbo..


fikk også sykebesøk av bestejenten min, Aina♥ vi lagde oss namme kakao, mens vi spiste pringles, kooos!

er du syk?? er det masse snø hos deg??

syk.

blææ. har blitt sånn insane forskjølet nå(hahah, følte meg gjortis akkurat der.) og jeg hater det. har vært skikkelig trøtt og slapp i hele dag, klarte ikke konsentrere meg på skolen, har sovet siden jeg kom hjem fra skolen, er helt tett i nesen, har ondt i hodet, ondt i halsen. jeg har spist masse halsdrops, drukket te, tatt masse nesedråper og tatt hodetabelett. og jeg har sotte foran peisen, men til slutt ble det for varmt så måtte flytte meg, heheh♥ 

også kan det være jeg ikke får gå på trening i morgen, fml. også må jeg bli frisk til ung 2011 og til juleballet. hardt liv. får vel leve i joggebukse, hettegenser, uggs, dunjakke og hals, mens jeg lever på halsdrops, te, nesespray og hodetabeletter (:
og endelig har snøen kommet til Sotra også!♥

snør det der du bor??  er du forkjølt??

jeg gleder meg til..

..UNG 2011
..juleballet
..jul
..opplands pokalen 2012(om ikke visse folk er med&om jeg får være med. siden det er bare plass til 7 stk..)
..
gymfest i vest 2012
// we♥it

noe du gleder deg til??

04.des.2011

i dag har jeg ikke fått tid til å blogge faktisk, var liksom stå opp - pussetenne, kle på meg, fikse håret, sminke meg&spise frokost - dra ned i hallen på juleoppvisning - dra på sartor - skynde meg hjem å skifte til andre klær - så dra i kirken på lysmesse. ganske stressende faktisk (:


også er det andre søndag i advent, ikke lenge til jul nå♥

har du hatt en like hekstisk søndag som meg elr??

hjemme kos.

denne dagen har vært skikkelig kos. dagen min har bestått av turn, pizza spising, vært litt med Markus, hjemme spa(med kropp peling, ansiktsmaske, ansiktsrens, hårkur, shaving av legger, selvbruning og sånt) og så er jeg alene med Chrsitian nå. skal passe han siden mamma og pappa er på julebord♥ atm sitter vi å spiser chips og dipp, mens vi fyrer i peisen, elsk!
koseli sier jeg bare.

hva har du gjort i dag??

bilder fra besøket til Malin

var døds gøy i besøket. vi spiste bakte poteter med kjøttdeig og bearnais saus(elns), og cupcakes, snop, chips, dipp, julebrus og vi lekte masse gøye leker og hoppet og danset og tok helt av, eheh, men vi hadde det døds gøy og vi lo masse og tok masse bilder. er glad jeg hadde med meg kameraet allikevel♥


fine jenten min 


nydelig


en av leken var at det skulle være en tråd, og på enden av tråden skulle det henge en seigemann, også var det om å få den først opp til munnen.


døde.


og vi spilte sånn at alle hadde en lapp i pannen, også skulle vi stille spm og gjette hva som var på lappen (: 


søting


sunn mat.

hva syntes du om bildene??

bursdag outfit 2. desember. 2011

skal snart i bursdag til Malin, blir sikkert kjempe koselig! vetche om jeg gidder å ha med kamera, det er så stress å ha det med, hmm.. men her er i vertfall det jeg skal gå med da (:

 
tube bh fra bikbok // oversized topp fra bikbok // highwaist shorts fra wow

hva syntes du om outfiten??

it's christmas time

...forventninger håp varme julegaver nysnø pepperkaker julestjerne engler glede krydder fred venner familie juletre kalender julemusikk istapper varme jakker uggs luer votter...
ah, jeg bare elsker jul så ufattelig mye, kan virkelig ikke beskrive det og kan heller ikke beskrive hvor mye jeg GLEDER meg til jul heller! og til snø hvertfall!

flere som elsker jul og gleder seg til julaften?? hva ønsker du deg??

norsk tentamen.

hadde norsk tentamen i dag, gikk ganske bra og var ferdig før vi faktisk fikk gå fra skolen.. så da satt jeg bare å spiste chips, drakk iste, så på bilde på we♥it og ventet på at Aina skulle bli ferdig. hahaha, ladet også mobilen under hele tentamen. koblet den bare til pc'en siden jeg hadde under 30% strøm igjen, ikke bra.

i morgen blir det engelsk tentamen, fml. og i januar er det matte tentame, heldigivs trenger jeg ikke tenke på den før om leeengeee, ah♥

6432693167_294763e8a2_z_large

                                         Tumblr_lvj2kpmxty1qi92ubo1_500_large

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tumblr_lqk636x0yf1qhqya5o1_500_large

Tumblr_lu44kgvi8n1qaobbko1_500_large

 

Kategorier

Arkiv

hits